Nije imao „Tik tok“ na telefonuPolicija i dalje istražuje okolnosti pod kojima je nastradao devetogodišnji Đ. S. iz beogradskog naselja Rakovice, unuk generala Božidara Delića, koji je pronađen obešen o krevet na sprat u svojoj sobi.

Iako se najpre pojavila informacija da je nastradao zbog izazova koji je preplavio društvenu mrežu „Tik-tok“, odnosno igre u kojoj se marama i kaiš stežu oko vrata do padanja u nesvest, to će se znati kad bude završeno veštačenje njegovog telefona odnosno istraga, penose Novosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, prijatelji porodice dečaka tvrde da on nije na telefonu imao instaliranu tu aplikaciju.

Komšije sa kojima smo razgovarali kažu da je Đ. S. bio dobro dete i odličan đak, da nije imao probleme sa drugovima i uvek je bio veseo. Trenirao je džudo, a pošto je navodno nađen sa pojasom od kimona oko vrata, sada se istražuje da li je pokušavao nešto da izvede, pa se sve pretvorilo u nesrećan slučaj.Kako smo već pisali, dečak je ostao sam u stanu, u Ulici Bože Baucala, dok su njegovi roditelji sa mlađim detetom nakratko otišli do prodavnice. U povratku, vrata su bila zaključana, o on nije odgovarao na pozive, pa su pozvali policiju i vatrogasce da razvale prozor kako bi ušli u stan. Kada su ušli u njgovu sobu, zatekli su stravičan prizor.

Kurir.rs/Novosti

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅