MI U OPŠTINU NE MOŽEMO U BERMUDAMA? Evo kako su čitaoci Kurira komentarisali bermude za komunalce!Foto: Facebook Printscreen, Goran Vesić

BEOGRAD – Vest da će pripadnici Komunalne milicije u Beogradu dobiti nove uniforme u skladu sa zakonom i pravilima, Beograđani bi verovatno u glavama samo „notirali“ i konstatovali da, to je okej da se među delovima novih uniformi nisu našle i – bermude!

One su izazvale pravu lavinu komentara među kojima su dominirali oni – kako mogu oni a ne mogu ja pošto ni u jednu državnu ustanovu, instituciju, službu ili sud ne možete ući ako niste prikladno obučeni a to leti znači sledeće: nema papuča, japanki, bermuda, šortseva i čuvenih majica tregerki koje su inače sinonim za neukus u odevanju.

Pošto većina Beograđana ni po najgoroj vrućini ne može razgolićeno ni u firme, ni državne institucije a ni na svoj posao, odmah su postavili pitanje kako onda mogu službenici Komunalne milicije. 

foto: Kurir Printscreen

foto: Facebook Printscreen, Goran Vesić

– Bermude? Pa u moju firmu, čiji je osnivač baš grad Beograd, muškarci i zaposleni a i stranke, ne mogu da uđu u bermudama?????, napisala je jedna čitateljka.

foto: Kurir Printscreen

Pročitajte još...  Ne zna se koja je zgodnija: Sofija Vergara i njene nećeka rođake "vreo snimak" i izludele muškarce

Jedna grupa pitala se kakva je to praksa, pa pisala da toga nigde nema, posebno u Evropi posle čega je jedan od komentatora napisao da malo potraže po internetu i naveo zemlje u kojima leti i policija ide u bermudama, na biciklima, trotinetima…

foto: Facebook Printscreen, Goran Vesić

foto: Kurir Printscreen

Među komentatorima bilo je i šaljivdžija pa su za komunlace tražili i kupaće,  usknje i miniće?!

(Kurir.rs)

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅