Kafana u Šabcu bila leglo prostitucije, devojke imale i po šest mušterija za noć

Više javno tužilaštvo iz Šapca podiglo je optužnicu protiv E. G., poznate kao Madam Stela, njenog supruga V. G. i konobara N. O., koji se terete da su u poznatoj šabačkoj kafani biznismenima i uglednim Šapčanima, kao i njihovim poslovnim partnerima podvodili devojke!

Policija je krajem novembra uhapsila Madam Stelu, njenog supruga i konobara, koji im je bio najbliži saradnik. Naime, sumnja se da su oni u njihovoj kafani držali nekoliko devojaka s juga Srbije koje su terali da se prostituišu za njihov račun.

Ostala u prtivoru

– Optužnica je podneta sudu i trenutno je u fazi potvrđivanja. Madam Stela, kao i njeni saučesnici terete se za trgovinu ljudima. Inače, suprug i konobar su pre nekog vremena pušteni iz pritvora, dok je E. G. zadržana – navodi izvor Kurira.

Tokom istrage su u tužilaštvu svedočile i devojke koje su pronađene u kafani u Majuru.

– Rekle su da su znale šta rade, ali da od Stele nisu dobijale novac za seksualne usluge koje su pružale bogatim Šapčanima koji su sa prijateljima dolazili u ovaj lokal. One su navele da je Stela brinula o njima, obezbeđivala im frizera, kozmetičara i lepu odeću. Rekle su da je ona bila upoznata sa njihovom teškom materijalnom situacijom, ali i da su se nadale da će zaraditi neki novac kako bi pomogle porodicama – objasnio je izvor iz istrage.

Unosan biznis

Prema podacima iz istrage, Stela je bila organizator “biznisa” u koji su bili uključeni njen suprug i konobar.

– Ona je pre 20 godina došla iz Rumunije, udala se za V. G. i dobila dve ćerke, koje su malo mlađe od oštećenih devojaka. Kafana u kojoj se prostitucija odigravala u porodičnom je vlasništvu već decenijama. Stela je od lokalne kafane napravila poznati lokal. Očigledno je ona osmislila posao, pa je devojke podvodila za nemale iznose. U lokal su klijenti dolazili kada se pozatvaraju sve gradske kafane – priča sagovornik Kurira.


AKCIJA POLICIJE

Uhvaćene četiri devojke

U noći kada je policija upala u motel Madam Stele, na delu su uhvaćene četiri devojke i tri muškarca, korisnici seksualnih usluga.

– Tokom pretresa je iz lokala uzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara – rekao je tada izvor.

Kako kaže, obrazac je bio da se u restoranu ruča, a da se onda poslovni saradnici i prijatelji “počaste” devojkama.

– Devojke su imale po pet ili šest klijenata za noć i baš zbog toga su ih Stela i saradnici “održavali”. Morale su da izgledaju kao da im je mušterija prva te večeri. Klijenti bi se uglavnom zadržavali oko sat vremena – navodi izvor.

Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: A.M. 

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x