Čorba na stubu srama zbog komentarisanja pevačice, svi skočili na njega! (VIDEO)

Milan Janković Čorba imao je priliku da odgovori na pitanje publike, a svojim odgovorom navukao je gnev svojih cimera na sebe:

foto: Printscreen/Pink

– Ko si ti da Kristini kažeš da je niko i da nema status i da je toliko ponižavaš kao ženu? – glasilo je pitanje.

– Ja možda jesam preterao sa rečnikom, ali ja sam njoj više puta rekao neke stvari, ali ne vredi. Po mom mišljenju ona nema status , jer kako je ona pričala prve nedelje, a nakon žurke sam ja dao mišljenje da ona jedno priča, a drugo radi. Ona je meni pričala da se zaljubila u mene, a onda zamerila Aleks što mi se pribrižila. Ja imam pravo da kažem šta mislim – rekao je Čorba.

foto: Printscreen/Pink

– Više me ništa ne iznenađuje što se njega tiče, ja svako jutro čujem kako priča Kristijanu da me otera. Ja nisam ništa loše uradila, i uputio mi je ozbiljne pretnje. To ne može – rekla je Kristina.

foto: Printscreen/Pink

– Ja sam takve pretnje rekao u Farmi, i bio sam kažnjen – rekao je Kristijan.

– Čorba hoće da ispadne veći papa od pape. On potencira priču o svemu. On je digao najveću halabuku oko Kristijana i Kristine. Ovo nije ni zaštita ni podrška. Niko ne sme Kristijanu da se skloni, samo njoj govoriti. Zamisli da se nešto desilo ti nju napadaš – komentarisao je Đedović.

– Nije fer, Mina i on se muvaju preko pića, a ode kod Teodore u krevet. To je nefer prema Teodori – govorio je Kristijan.

foto: Printscreen/Pink

– Komentarisao je kao šta sam ja doprinela u pabu, a ja ovde pet nedelja, kako da doprinesem – pričala je Kristina.

– Ako su krivi, krivi su oboje, a ne samo Kristinu da komentarišu i napadaju – rekao je Mića.

– Mina to komentariše, a napada Kristinu, jer Kristijanu ne sme ništa da kaže – rekao je Milan i pitao Minu da li je grlila Kristijana.

– Pa i da jesam, ne znam, ne sećam se. Meni se ona ne sviđa. Kristijan je dolazi kod nas i priča nam kako ga žena šamara zbpg drugih – rekla je Mina.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:51
Stanija Dobrojević o odnosu sa Markom Markovićem

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x