U akciji Gnev pali sa kokainom, DROGU KRILI U ŠUMI!



Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Policija u Sremskoj Mitrovici je u okviru akcije „Gnev“ uhapsila M. B. (32) i N. S. (45) i zaplenila 432.2 grama kokaina, kao i kanabisovo ulje i oružje! Droga i oružje bili su sakriveni u šumi kod Vrdnika, dok su u stanu osumnjičenih muškaraca nađene i lažne policijske legitimacije.

Pretresali i stan

Kako je saopšteno iz policije, M. B. i N. S. sumnjiče se za trgovinu narkoticima. – Inspektori su pretresli stan u Novom Sadu, stan u Vrdniku i štek koji je ova banda imala u jednoj vrdničkoj šumi. U šumskom skrovištu pronađen je kokain, kao i 13 špriceva i 30 flaša ispunjenih tečnošću za koju se sumnja da je kanabisovo ulje – kaže izvor.

kokain zakopan u šumifoto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 131.000 dinara i 4.160 evra, za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

– Policija je našla i digitalnu vagicu, četiri mobilna telefona i dve legitimacije udruženja policajaca veterana i policijskog sindikata. Pretresom stana N. S. nađen je pištolj sa četiri metka i još 52 metka različitog kalibra, pa se on sumnjiči i za nedozvoljeno posedovanje oružja – navodi izvor i nastavlja:

Imaju dosije

Pročitajte još...  Radmilu pamtimo kao baka Risku: Kada vidite njenu fotografiju iz mladosti, nikada je ne biste prepoznali

– Obojica uhapšenih su poznata policiji. Jedan je bio prijavljivan zbog krađe, drugi zbog prevare, a obojica zbog dela u vezi sa bezbednošću saobraćaja. Njima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Kurir.rs /  J.I./ Foto MUP

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅