Uživala sam tokom tog PERIODA!Pevačica Emina Jahović, pre nego što je uplovila u pevačke vode, vodila je vremensku prognozu. Ona je tokom srednjoškolskih dana bila zaposlena na televiziji Novi Pazar i tako zarađivala za džeparac.

foto: Nemanja Nikolić

Naime, ona je bila zaposlena na televiziji Novi Pazar.

– Svi se sećamo slatkog devojčurka koji je odmah osvojio naša srca. Emina je bila naše mezimče, donela je na televiziju mladalačku energiju i entuzijazam. Uživala je kada stane pred kameru, radovala se javnom nastupu, i još tada je znala da će jednog dana postati poznata – kaže izvor sa RTV Novi Pazar, koji dobro pamti pevačicine voditeljske početke.

foto: Nemanja Nikolić

Emina je u jednom trenutku rešila da ostane pred kamerama, ali da se lati mikrofona. Ubrzo je uplovila u muzičke vode i već s prvim albumom postigla uspeh. Tada je voditeljsku karijeru ostavila u prošlosti i do danas je nikad nije pominjala.

– Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života – rekla je Emina za „Kurir“.

foto: Nemanja Nikolić

Pročitajte još...  Preminula Jelena Čvorović Paunović - Lajk.rs

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

01:37
OVO JE TOTALNO LUDILO! Nakon borbe s KORONOM oglasila se Emina Jahović i priznala: Čak mi nedostaje sve što sam MRZELA pre! VIDEO

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅