Evo čime se pevačica bavila i zarađivala posle srednje škole!

Foto: Fotomontaža Shuterstock

Emina Jahović, pre nego što je počela da peva, vodila je vremensku prognozu. Ona je tokom srednjoškolskih dana bila zaposlena na televiziji Novi Pazar i tako zarađivala džeparac.

– Svi se sećamo slatkog devojčurka koji je odmah osvojio naša srca. Emina je bila naše mezimče, donela je na televiziju mladalačku energiju i entuzijazam. Uživala je kada stane pred kameru, radovala se javnom nastupu, i još tada je znala da će jednog dana postati poznata – kaže naš izvor sa RTV Novi Pazar, koji dobro pamti pevačicine voditeljske početke.

Emina je u jednom trenutku rešila da ostane pred kamerama, ali da se lati mikrofona. Ubrzo je uplovila u muzičke vode i već s prvim albumom postigla uspeh. Tada je voditeljsku karijeru ostavila u prošlosti i do danas je nikad nije pominjala.

Foto: Dragan Udovičić

Mi smo pozvali pevačicu i ona se iznenadila kad je čula šta smo saznali iz njene prošlosti.- Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života – otkrila nam je Emina. 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ODBIJA DA PRIČA SRPSKI: Emina ga molila, a on je odgovorio ovako

 

 

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x