NOVI DETALJI O SLAVIŠINOM BEKSTVU IZ ZATVORA! Pobegao sa robije iz Kruševca, pa pozvao Kurir! Osuđivan 13 puta!Potraga za Slavišom Stanisavljevićem (41) koji je u subotu ujutru pobegao iz zatvora u Kruševcu i dalje je u toku, a ministar Vulin je istakao da je reč o čoveku koji je od ranije dobro poznat policiji.

ministar Vulin poručio da je Stanisavljević od ranije poznat policijifoto: MUP Srbije

Da podsetimo, Stanisavljević je prekjuče ujutru sa zatvorenikom D.P. pobegao kroz toalet KPZ Kruševac, a potom se javio redakciji Kurira i ispričao da je to uradio jer je revoltiran presudom za šverc narkotika, kojim se, kako tvrdi, nikada nije bavio.

Njegov advokat Aleksandar Šćekić u jutarnjem programu je rekao da je Slavišina priča koju je ispričao Kuriru istinita.

advokat Šćekićfoto: privatna arhiva

– Kao njegov branilac, znam da je bio izrevoltiran, jer jedini dokaz protiv Slaviše bila je izjava svedoka koji je navodno uze drogu, i to je jedini materijalni dokaz koji postoji, i zbog toga je Slaviša osuđen. Mislim da je ta presuda nepravnosnažna. Gde se on trenutno nalazi, ja stvarno ne znam – rekao je advokat.

Ministar Aleksandar Vulin je takođe prokomentarisao ovaj slučaj. – Stanisavljević je 31 put krivicno pijavljen i od toga 13 puta osuđen. Dugo se nie desilo da neko pobegne iz zatvora, pa je zato ovaj slučaj zanimljiv. Policija radi na slučaju.

Kurir.rs/TV Prva/ J.I./ Foto MUP, Privatna arhiva  

Pročitajte još...  On je zvanično najlepši muškarac na svetu: I ne, nije Bred Pit, čak su i neki koji važe za top frajere, daleko iza njega

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅