STAVILA SAM SEBE NA STUB SRAMA, ALI NEĆU DA BUDEM POVRATNIK! Ljupka Stević iskreno o SKANDALU, a voditeljka je uhvatila U LAŽI!



Pevačica Ljupka Stević gostovala gostujući u jednoj emisiji podvrgnutase  poligrafskom testiranju, otkrivši da već ima iskustva sa ovakvim testiranjem istine.

– Već sam prošla policijski poligraf i toliko se plašim. Teška su bila pitanja, jer sam tad bila zbog preteške teme, kad su mi opljačkali stan. Mislim da sam tad doživela najveći stres – priznala je Ljupka i otkrila da i dalje ima traume od poligrafa.

foto: Nemanja Nikolić

Ona je sada pala odmah na prvom pitanju. Naime, voditeljka joj je postavila pitanje da li je prebolela bivšeg, aludirajući na generala Simića, na šta je Ljupka kao iz topa odgovorila da jeste. Ali odgovor nije bio iskren.

– A da se pitamo koji bivši? – rekla je Ljupka.

Nakon toga, voditeljka ju je upitala da li se kaje što je bivšem, istom generalu Simiću razlupala automobil o čemu se mesecima pisali svi mediji.

-Da, kajem se – kratko je odgovorila, a poligraf je pokazao da govori istinu.

– Ovo govorim zbog sebe jer sam sebe stavila na stub srama. Bolje bi bilo da sam prošla bez ovog skandala. Ako razmišljam o mentalnom zdravlju, bolje da se nije desilo. Sa druge strane, mislim da je to urađeno po zasluzi, ali ne bih da budem povratnik – objasnila je Ljupka u emisiji „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“. 

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

00:23
STEVIĆKA PONOVO U POLICIJI: Ljupku saslušavali zbog izjave da je Simke PODVODIO maloletnice!

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare