Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Đani DRŽAO LOKAL u Beču zajedno sa srpskim NARKO-KAFEDŽIJOM!

Predrag Barnić (43), srpski ugostitelj uhapšen je sa više od pet kilograma droge i oružjem, a restoran u kojem ga je policija uhvatila u Beču drži sa Radišom Trajkovićem Ðanijem, kako je folker sam jednom prilikom otkrio.

Naime, Đani je jednom prilikom otkrio da je na nagovor prijatelja i supruge Slađane otvorio restoran u centru Beča, a u poseti mu je bio Ognjen Amidžić.

– Peca, moj brat, moja familija, partner. Zajedno radimo – rekao je Đani u “Amidži Šou”, pa pred kamerama predstavio sada uhapšenog Predraga Barnića. Nazdravljali su i slavili novom početku, a nakon Predragovog hapšenja Đani se nije oglašavao.

Kada je restoran otvoren, folker nije krio sreću.

Pročitajte još...  Gujon i šef Predstavništva Republike Srpske u Solunu na onlajn sastanaku (FOTO)

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Oduvek sam želeo da otvorim restoran i već nekoliko meseci sam u potpunoj tajnosti sve pripremao. Sada je sve gotovo i počeli smo da radimo. U sklopu lokala nalazi se i pečenjara, gde će da se vrti mlada jagnjetina i prasence. Ma ima gosti prste da poližu. Priča je ozbiljna i jedva čekam da ugostim sve kolege koji dolaze u Beč. A ima nas mnogo.

Malo i ja da budem gazda, da mi dođu prijatelji, kolege, rodbina. Ih, ma samo od njih ima da zaradim – pričao je Ðani za “Kurir”. Vest o hapšenju srpskog ugostitelja, inače rodom iz Smedereva, preneli su i austrijski mediji.

– Policija je dugo sumnjala na gazdu da se bavi preprodajom narkotika. Potom su krenuli u akciju. Tajni agent policije se predstavio kao kupac i došao je u lokal s namerom da kupi kokain. Za to vreme ceo kraj bio je blokiran – navodi Hojte.

Pročitajte još...  MLADIĆ JE SVE PREDOSETIO! Evo zašto general nije hteo da svedoči protiv Slobodana Miloševića, OSETIO JE DA MU NAMEŠTAJU!

Srbin nije ni slutio šta mu se sprema.

– Najpre su u restoran ušli muškarac i žena, Barnićevi saradnici, koji su poneli veću količinu kokaina. Potom je došao “kupac”, kom je Srbin predao drogu, a u tom momentu su u lokal uletele specijalne jedinice austrijske policije Kobre – prenosi Hojte.

 Kurir.rs

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x