Ona je zaboravila da je bila u ZADRUZI!Nenad Aleksić Ša i Tara Simov svojim nastupom razočarali žiri, a onda su uspeli da se posvađaju sa Ivom Grgurić i Kaćom Grujić.

Naime, Tara i Ša su zaboravili reči pesme i odustali su od nastupa, te su se sve vreme dok je muzika u pozadini išla, šetali po bini.

Ovo se nije dopalo članovima žirija, a Kaća ih je odmah kritikovala i objasnila da je ona bila u rijalitiju, kao i da smatra da su morali lepo da spreme nastup.

foto: Pritnscreen

– Meni je žao što Tara ima tremu zato što je do sada u nekoliko nastupa bila dobra stvarno. Ali ja sam bila u rijalitiju i znam da ste imali vremena koliko hoćete, tako da šta ste radili ako niste imali vremena – rekla im je Kaća, što je naljutilo Ša koji joj je promrmljao kako je ona bila na „Farmi“, a ne u „Zadruzi“.

foto: Pritnscreen

Lepu reč nije imala ni Iva Grgurić koja se odmah direktno obratila Simovoj:

– Taro ti znaš da se karma vraća. Napadala si me u Zadruzi 3 najviše od svih njih zbog moje prošlosti, a tvoja sadašnjost gora ne može da bude. Možeš da uživaš trenutno, ali kad budeš izašla videćeš da od vas dvoje nema ništa. Da vam kažem da su Ivana i Vladimir imali više lajkova nego što ćete vas dvoje imati lajkova ikada. Ja tebe Ša ne poznajem, Taru poznajem mnogo više. Ti si izgubio blago, a dobio si ništa. Meni je ovaj performans isti kao i vaša ljubav- nigde veze. Izneli ste ljubav kao i performans.

Pročitajte još...  "Živim kao ZVER": Bila je NAJLEPŠA glumica, zarađivala je MILIONE, sve je to ODBACILA i sada se više ni ne UMIVA

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

00:12
KATARINA GRUJIĆ SE NE ODVAJA OD GOBELJE! Pevačica pokazala šta rade u kolima i poručila: TI SI MOJ! (VIDEO)

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅