VELJIN KLAN HTEO RAT S DRŽAVOM! U tajnom skrovištu Belivukove štek vikendice otkriven ARSENAL oružja i eksploziv! ČITAJTE U KURIRU

Foto: Stefan Stojanovic, MUP RS, Mondo

U sklopu naše istrage, nakon razgovora sa značajnim brojem pripadnika klana Belivuk-Miljković, došli smo do informacija koje su nas odvele do tajne sobe koja se nalazi u kući u Ritopeku. Pronašli smo zastrašujuće veliku količinu naoružanja, više od 10 kilograma raznih vrsta eksploziva, pripremljenih i spremnih da budu aktivirani. U toj prostoriji smo pronašli i industrijske mašine za mlevenje mesa i kostiju.

Ovo je juče izjavio ministar policije Aleksandar Vulin prilikom obilaska prostorija Policijske uprave za grad Beograd, gde su izloženi zaplenjeno oružje i eksploziv, pronađeni u kući u Ritopeku, koja je, kao se sumnja, pripadala članovima klana Velje Nevolje i Marka Miljkovića.

Kuća strave

Da podsetimo, jake policijske snage već danima češljaju kuću koju je klan koristio, a jedne večeri su u poseti bili i ministar Vulin, direktor BIA Bata Gašić i specijalni tužilac Mladen Nenadić. Grupa Velje Nevolje uhapšena je 4. februara i sumnjiči se za najmanje tri ubistva.

– U tu kuću, „kuću strave“, dovođeni su ljudi koji su na najsuroviji i najmonstruozniji način ubijani. U sklopu te kuće pronađena je i tajna prostorija, vrlo vešto i efikasno sakrivena, do koje možda ne bismo došli da nije bilo onih koji su bili spremni da podele tu informaciju sa nama. Pripadnici naših forenzičkih timova rade na istraživanju bioloških tragova kojih ima u velikoj količini – istakao je Vulin.

On je dodao da je Tužilaštvo za organizovani kriminal veoma zadovoljno kvalitetom i sadržinom materijalnih dokaza, koji, bez svake sumnje, objašnjavaju i ukazuju na to šta su radili članovi ove organizovane kriminalne grupe.

Sve detalje istrage čitajte u sutrašnjem Kuriru

Ekipa Kurira

foto: Kurir

OBELEŽAVAMO CVETI! DANAS DVA POKLONA U KURIRU: Ikona Ulazak Gospoda Isusa Hrista u Jerusalim i magazin Lena

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave praznik Cveti koji se slavi u svim hrišćanskim zemljama, ali sa neznatnom razlikom u običajima. Tim povodom, Kurir danas sve čitaoce daruje s dva poklona, dobićete ikonu Ulazak Gospoda Isusa Hrista u Jerusalim, sa zlatotiskom i molitvom, i magazin Lena.

Cveti su pokretni hrišćanski praznik kojim se obeležava Hristov ulazak u Jerusalim. Ovo znači da se ovaj praznik proslavlja u zavisnosti od toga kada je Uskrs jer se praznuje nedelju dana ranije. Ustanovljen je u Jerusalimu krajem IV veka, za uspomenu na poslednji, carski i svečani ulazak Isusa Hrista u sveti grad Jerusalim, i na poslednju nedelju njegovog života.

U novom broju magazina Lena pročitajte:

Kako da uživate u praznicima? I za alergije ima leka.

Porodica: dobar provod na 100 načina.

Recepti: S jagodama može i slatko i slano.

Uskrs je pred vratima: u vašoj kući neka sve procveta.

Intervju sa Zoranom Pavić: Sačuvajte ljubav u sebi.

foto: Kurir

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x