VERILA SE 7 PUTA I SVAKOM MUŠKARCU BILA JE NEVERNA! Mlada se pojavila sa MASKOM GORILE, pa mladoženji odmah tražila da je PODIGNE!

Aleksandra iz Novog Sada čak sedam puta bila je verena, ali nijednom muškarcu nije bila verna. 

Naime, ona je sada rešila da pronađe srodnu dušu putem emisije “Brak na neviđeno”, a njen potencijalni mladoženja bio je Crnogorac. 

foto: Pritnscreen

Aleksandra ima sponzora iz inostranstva, za kojeg kaže da joj je “samo prijatelj”, a volela bi da ima svoj restoran. Od svakog je posle veridbe pobegla, a kaže: “Bilo me sramota da kažem ne, od svakog sam pobegla, kad dođem kući raskinem i vratim prsten”.

Marko iz Lovćenca, kada želi da radi – konobar je, ali više-manje čeka da mu pare padnu s neba… Prijavio se u “Brak na neviđeno” u dogovoru s bratom i…oženio se. 

foto: Pritnscreen

Ono što je sve šokirao jeste kada je ona ušla u salu sa maskom gorile na licu.

Nije joj se svideo uopšte kad ga je videla pred matičarem, jer voli krupne momke, a on je mršav i može da je “pojede”…ali kada ju je na njenu inicijativu podigao da bi joj dokazao da je jak, rekla mu je “da”. 

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

00:47
NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x