MILIJANA NAŠLA NOVU SIMPATIJU?! Nakon razvoda od Milojka bila je sa bogatim penzionerom, a sad je došlo vreme za novu ljubav!Milijana Bogdanović otkada se razvela od Milojka Božića naišla je na udvaranje mnogih muškaraca. 

foto: Happy screenshot

Rijaliti učesnica je veći deo noći igtala sa Aleksandrom Bjelanovićem Tirketom, pa su mnogi ubeđeni da će se između njih dvoje dogoditi nešto više od prijateljskih odnosa. 

Nakon kraha ljubavi sa Milojkom, Bogdanovićeva je uplovila u vezu sa dobrostojećim penzionerom Milošem, ali izgleda da joj je sada Tirke prioritet. 

Njih dvoje sve više vremena provode zajedno, pa se očekuje da se između njih dvoje dogodi romansa. 

Kako će na sve to reagovati Nada Lakić pokazaće vreme. 

Njen bivši izabranik, penzioner Miloš Marković ovako je komentarisao njen ulazak u „Parove“:

– Morala je da uđe, jer je vezana ugovorom, ali i da pokaže pravo lice Milijane. Dobrog čoveka, kulturnog, pametnog i lepo vaspitanog. Žao mi je što joj ja ne mogu pružiti direktnu podršku u vili. Milijani poručujem da izdrži i ostvari želju, da se predstavi na pravi način, kao pozitivna osoba i dobar čovek. To će biti vrlo teško i ja je u tome potpuno podržavam. Poručujem joj da ću joj biti veran i da je neizmerno volim – rekao je Marković za medije.

Pročitajte još...  Kažu da DRHTI pred njom: Mirka je pre Federera bila u vezi sa MILIONEROM, a pričalo se da ima i SRPSKE krvi

foto: Printscreen/InstagramKurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅