Besplatan CarGo od ponedeljka do četvrtka za sve koji se vakcinišu na Sajmu

CarGo usluga biće potpuno besplatna od sledećeg ponedeljka do četvrtka za sve koji su pozvani da se vakcinišu na Sajmu, rekao je danas predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić prilikom doniranja 150 obroka medicinskom osoblju u novoj Covid bolnici u Batajnici.

Prema njegovim rečima, svi koji su dobili poziv da se vakcinišu na Sajmu, kao najvećem čvorištu masovne imunizacije, moći će potpuno besplatno da dođu do Sajma sa bilo koje lokacije u Beogradu.

foto: CarGo/Sneak media

„Akcija će trajati četiri dana u periodu od 10 ujutru do 15 časova. Potrebno je samo da se građani lociraju, ukucaju promo kod i sve usluge do Sajma biće besplatne“, kazao je Vučić nakon uručivanja obroka medicinarima.

On je dodao da je današnja akcija doniranja obroka medicinskim radnicima mali znak pažnje zbog „njihove borbe, neodustajanja i mukotrpnog danonoćnog rada da pobedimo koronu i nastavimo sa normalnim životima“.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović rekao je da je zahvaljujući restoranu W Sushi danas donirano 150 obroka za medicinsko osoblje u COVID bolnici u Batajnici, a da su CarGo Batleri dostavili hranu uz poštovanje svih epidemioloških mera.

foto: CarGo/Sneak

On je podsetio da je ovo druga akcija doniranja obroka medicinarima u ovoj nedelji i da će CarGo Batler nastaviti sa humanom misijom kako bi se zahvalili medicinskom osoblju što ne odustaju od borbe protiv korona virusa.

Glavna sestra covid bolnice u Batajnici Biljana Jokić je dodala da im ovakve akcije pomoći i solidarnosti veoma znače i podsetila je da je CarGo Butler uoči Nove godine donirao čak 400 obroka njenim kolegama.

Oni su još jednom pozvali sve građane da se vakcinišu jer je jedini spas kolektivna imunizacija.

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x