ZABAVA ZA PAMĆENJE Detonirali 36 kilograma eksploziva da otkriju pol bebe, izazvali ZEMLJOTRES!

Foto: Printscreen/YouTube

Zabava na kojoj je porodica iz Nju Hempšira planirala da otkrije pol deteta bila je toliko “eksplozivna” da je izazvala zemljotres koji se osetio i u drugoj državi.

Policija u Kingstonu, gradu u blizini granice sa Masačusetsom, dobila je dojavu o velikoj eksloziji koja se čula u kamenolomu Tormeo. Kada su došli do mesta eksplozije, okupljeni su im priznali da su organizovali zabavu sa eksplozivima.

Policija je saopštila da su organizatori detonirali 36 kilograma eksploziva. Porodica je navodno smatrala da je kamenolom najbezbednije mesto za njihovu žurku. Stanovništvo koje živi u blizini prijavilo je da su im se kuće tresle od siline eksplozije a pričinjena je i manja materijalna šteta, preneli su lokalni mediji.

Niko nije povređen u eksploziji a čovek koji je kupio i zapalio eksploziv se predao policiji.

Policija je otkrila i pol deteta – u pitanju je dečkić.


Gender reveal explosion at New Hampshire quarry rattles towns in 2 states https://t.co/0wA7TMxrX2 pic.twitter.com/7ZCubXZzd8
— The Oregonian (@Oregonian) April 22, 2021

Eksplozija je samo poslednja u nizu bizarnih žurki povodom otkrivanja pola deteta koje su poslednjih godina jako popularne u SAD. U martu, dva pilota su poginula kada je njihov avion pao u more blizu Kankuna dok su ispuštali roze farbu kako bi najavili rođenje devojčice.

Prošle godine, na zabavi u Kaliforniji je mašina za dim izazvala požar koji je uništio više od 2800 hektara zemlje. U aprilu 2017. pogranični agent van dužnosti izazvao je štetu na šumi u Arizoni u vrednosti od osam miliona dolara jer je ispaljivao plavo obojene eksplozivne supstance kako bi obznanio svima da će postati tata dečaka.

U julu 2019. godine, jedna od pionira ovog pokreta Džena Karvunidis je ocenila da je došlo vreme da se ova praksa preispita i da je njena ćerka, čiji je pol otkriven uz pomoć kolača sa roze filom, sada počela da preispituje svoj pol i prkosi rodnim normama.

Kurir.rs

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x