HAOS U ZADRUZI ZBOG TOMOVIĆA! Rijaliti učesnici OSULI PALJBU po KENANU jer koristi ĐETIĆEVE stvari, Rialda ga pravdala! (VIDEO)

Rijaliti učesnicima pušten je razgovor ekipe iz paba o Kenanu Tahiroviću. Oni su mu zamerili što koristi stvari Vladimira Tomovića, koji je nedavno napustio imanje. 

foto: Printscreen/Pink

Kristijan Golubović je bio ogorčen na cimera, pa je zajedno sa ekipom opleo po njemu. Njemu je smetala Kenanova bezobzirnost, a govorio je i o gumama za treniranje Vladimira Tomovića, koje koriste Kenan i Rialda Karahasanović, što je Kristijanu bilo nejasno.

foto: Printscreen/Pink

– Boli mene k*rac i za tebe i za tvog dečka i za Čorbu i za Vladimira. Ja sa gumama nemam ništa. Vladimir je rekao da se gume ne daju nikome. Ja sam napravio teretanu i prvo trenirao sa njim i sa Cveletom. Ostavio sam gume u kavezu, a ne da dolaze degenerici da se šunjaju tu, a ne kažu ni dobar dan. Kao što sam i tiganje i šerpe vratio ovde, da ne dolaze u pab. Ja sa Kenanom nemam nikakav problem… – istakao je Kristijan, koji je potkačio i Rialdu, a rekao je i da smatra da Tahirović nije za rijaliti.

– Ja pitam Čorbu da li su slobodne gume, pa odem tamo, šta ima da idem u pab – dodao je Kenan.

– Kristijane, ja se tebi uvek ponašam sa poštovanjem, nema potrebe da se sa mnom tako ponašaš. A koliko znam, razni ljudi su napravili tu teretanu – obratila se Rialda Kristijanu.

foto: Printscreen/Pink

– Ja sam to napravio. Gume sam stavio u kavez, da ne dolaze u pab, da ne gledam ove odvratne face. Ni dobar dan, ni dobro jutro – govorio je Kristijan.

– Ja te uvek pozdravim, to možeš mačku o rep – istakao je Kenan.

– Kristijan smo napravili tegove i davali svima, svi su koristili. Gume sam počeo da koristim sa svima, iako je Tomović dao to meni i Kristijanu i rekao da ne koriste drugi – nadovezao se Čorba.

– Tomović i ja nismo razgovarali, ali ja sam uzimao gume, on moju mašinicu… – pričao je Tahirović.

– Služiš se privatnim njegovim stvarima, a on te je pljuvao. Imaš li ponosa? – dodao je voditelj. 

foto: Printscreen/Pink

– Ma ne zanima me Tomović u životu – rekao je Kenan.

– Od danas gume ne dajemo nikome – govorio je Čorba, nakon što se i Cvele pobunio, jer mu nije bilo jasno od kada ne mogu da koriste gume.

– Vladimir se služio sa Kenanovim stvarima, Kenan inače nije išao da traži te gume, išao je Fran – istakla je Rialda.

– Kenane, da li imaš izgrađen stav o bilo čemu? Naročito kada se tiče Rialde, tada nisi bio kriv kada te je pljunuo – pitao je Milan.

– A šta treba, da ja njega pljunem? Ja se ne smatram poniženim – govorio je Kenan.

– Rialdi svaka čast, naročito u toj situaciji, branila je svoj stav, u ovoj vezi je i alfa i omega… A on… – zaključio je Golubović.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:05
ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Ivana nasmejana, javno joj se obratila: Hvala ti za DANAS!

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x