Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Celo kotorsko naselje bilo blokirano, a evo i šta je sve oduzeto

Foto: Printscreen, Youtube

Pripadnici Sektora specijalne policije 28. marta ove godine pretresli su pokretnu i nepokretnu imovinu koju koriste članovi kavačkog kriminalnog klana u kotorskom naselju Kavač.

Policija je tada tražila narkotike, oružje i odbegle članove kriminalnog klana. Tada su pripadnici Sektora specijalne policije više od dva sata pretresali i kuću Radoja Zvicera, navodnog vođe “kavačkog” kriminalnog klana. Tada je pored kuće Radoja Zvicera pretresen je i posed Slobodana Kašćelana, koji važi za jednog od glavnih ljudi kavačkog klana.

Prema nezvaničnim podacima, policajci su oduzeli više predmeta, između ostalog i vredne umetničke slike, koje su se nalazile u objektima koje koriste vođe tog klana.

Pročitajte još...  DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA JUTRO KAD IDETE NA SUĐENJE SINU? Očaj majke Mladena Gigića kome se sudi za smrt Jovane Petković

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

“Policija će nastaviti pojačane aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama u cilju suzbijanja i sprečavanja organizovanog kriminala na teritoriji naše države”, naveli su tada iz Uprave policije na Tviteru.

Podsetimo, Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, zajedno sa svojim “saborcem” Markom Miljkovićem posetio je Zvicera u januaru ove godine. Sva trojica su privedeni i ispitivani u policiji jer su bezbednosno interesantne osobe, a Belivuk i Miljković su morali da objasne razloge zbog kojih su došli u Crnu Goru.

(Kurir.rs)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x