Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Saznajte kako da ukrasite torte i kolače kao profesionalac!


Online kupovina, Hangar, Prometz, Set za dekoraciju, Torte, Kolači, Dekoracija, Slatkiši, Ukrašavanje torti, Ukrašavanje kolača, Praktično.

Obožavate da pripremate torte i kolače, uživate u tom procesu, ali ni jedan komplet koji ste kupili za dekoraciju nije odgovorio na vaša očekivanja: ili je imao malo nastavaka, ili je bio komplikovan za korišćenje, ili ste sa njim pravili haos po kući ili vam je trebalo 100 godina da ga operete nakon korišćenja. Postoji jedan koji će vas zasigurno oduševiti – pogledajte ga OVDE!

Set za dekoraciju torti i kolača sa silikonskom vrećicom je potpuno revolucionaran način ukrašavanja poslastica, bilo da govorimo o kućnim uslovima, bilo da izrađujete torte i kolače koje potom prodajete. Njegovi mnogobrojni nastavci kojih ima čak 26 vam omogućuju da izrazite svoju kreativnost, da napravite od šlaga ili fila oblike koje do sada niste mogli!

Pročitajte još...  Pevačica u korsetu i nikad SENZUALNIJA! Kažu da su najlepši par na BALKANU (VIDEO)

Kako se šara? Napunite vrećicu, uvijete je na vrhu kako fil ne bi izlazio, pritiskate kesicu praveći, zahvaljujući nastavcima, fantastične oblike!

Gde uopšte ima da se kupi set sa ovoliko nastavaka? Možete to da uradite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Cena je super povoljna, a dobro će vam doći za poslastice tokom dolazećih uskršnjih praznika.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: PromoZa razliku od brojnih sličnih „alatki“ koje imaju istu namenu, ovaj se se izuzetno lako pere. Silikonsku vrećicu je mnogo lakše i brže oprati od običnog šprica, jer se u nju lakše mogu staviti prsti i sunđer za pranje.

Set za dekoraciju sa 26 nastavaka možete da poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd.

Pročitajte još...  Konačno pozvao građane da nose maske ali samo iz te zemlje!

Promo tekst

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x