Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

DŽAJINA KOMŠINICA BRUTALNO PREBILA MAJKU! Nesrećnu staricu su jedva uspeli da spasu od POMAHNITALE ĆERKE! FOTO

Ž. P. (50) umalo je juče ujutru ubila svoju majku O. P. (85) na terasi njihovog stana u Beogradu!

Nezapamćeno porodično nasilje dogodilo se u komšiluku proslavljenog fudbalera i počasnog predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džajića Džaje.

– Džajina kuća je odmah pored zgrade u kojoj se dogodio pokušaj ubistva, prve su komšije, ali ne verujem da se druže, jer su te žene vrlo čudne i nisu druželjubive. Džaju inače viđamo, fin je čovek – rekle su komšije.

uviđaj na Karaburmifoto: Nikola AnđićKako kažu, nesrećnu staricu su od pomahnitale ćerke spasli nakon što su čuli galamu, a potom i videli nemilu scenu.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Ćerka je rukama i nogama udarala O. P., koja je oblivena krvlju ležala na terasi. Ž. P. je skakala majci po glavi i šutirala je. Komšija je povikao: “Alo, bre, šta to radiš?”, a ona je ušla u kuću. Da taj čovek nije povikao, ubila bi je sigurno – kaže zaprepašćeni sused.

Pročitajte još...  DVA POKLONA U KURIRU! U utorak, 6. jula, dobićete POKLON IZNENAĐENJA I DODATAK STARS


Doživela gubitak

Dečko izvršio samoubistvo

Inače, Ž. P. je pre nekoliko godina doživela gubitak. – Bila je zaljubljena u muškarca iz njene zgrade. Međutim, to je izgleda bila nesrećna ljubav, jer je on voleo drugu ženu, a nažalost, pre nekoliko godina je izvršio samoubistvo – kaže poznanica Ž. P.

– To je bilo oko osam sati. Prvo se čula vika i kao da je neko kukao i dozivao pomoć, međutim, baš u tom trenutku je u ulici nestala struja i popalili su se neki alarmi, pa zbog njih nismo više ništa čuli. Tada je komšija izašao na terasu i video užasnu scenu. Pretpostavljamo da je baka istrčala na terasu kako bi dozvala pomoć, ali ćerka ju je oborila i onesvestila od udaraca.

Pročitajte još...  SVI SAMO PITAJU KADA ĆE NA MORE I DA SE OKREĆU KAO JAJE 50 PUTA! Vučić o odlascima na odmor van Srbije!

Policija i Hitna pomoć brzo su stigli, a Ž. P. su zatekli kako sedi na stepenicama na ulazu u zgradu.

policija i forenzika ispred zgradefoto: Nikola Anđić- Imala je kapu na glavi i šal, delovala je pogubljeno. Baka je bez svesti ležala na balkonu. Glava joj je bila unakažena. O tome koliko je ćerka bila brutalna govore i krvave fleke svuda po terasi i fasadi – kaže naš izvor i dodaje da su lekari Hitne pomoći 45 minuta reanimirali O. P., posle čega su je odvezli u bolnicu i bore se za njen život.

Komšije kažu da su se majka i ćerka i ranije svađale, a da je Ž. P. problematična.

– Ona, izgleda, ima neke psihičke probleme. Vrlo čudno se ponaša, izbegavali smo je. Majka je brinula o njoj, a zbog čega je sad došlo do toga da je maltene ubije, ne znamo – kaže izvor. Ž. P. je sanitetom odvezena u psihijatrijsku ustanovu.

Pročitajte još...  Uhapšeno troje, demonstranti upali u dvorište Ustavnog suda! (FOTO)

Kurir.rs/ Jelena Ivić/ foto: Nikola Anđić 

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x