MILJANA KULIĆ DOBILA POZIV SA MAJKOM! Marija otkrila kako se oseća posle OPERACIJE, pa dala ćerki NAJBITNIJI SAVET! (VIDEO)

Miljana Kulić je stigla uplakana pa je Drvo upitalo da li ima para za jedan poziv.

Odmah potom je krenula u govornicu, kako bi sačekala poziv od porodice, a javila joj se majka Marija koja je nedavno imala operaciju.

“Mikice, je l’ me čuješ? Pa gde si zlato? Jesi dobro? Dobro smo, sve je završeno, evo i tata je dobro. Evo ga Željkić. Nemoj da plačeš, sve je super, sada smo odlično”, javila se Marija.

foto: Printscreen”Je l’ me ne lažeš? Kad ćeš da kreneš sa hemioterapijom?”, pitala je Kulićeva.

“Ne lažem. Još je rano, za šest nedelja tek. Nisam jela 15 dana, moram da smršam. Nemoj da brineš, bili smo u najboljim rukama”, odgovorila je Marija.

“Željko, evo je mama. Je l’ voliš mamu?”, pričala je Miljana.

foto: Printscreen”Budi dobra, pametna kao što jesi, nemoj da se glupiraš, pusti budalaštine, slobodno se opusti, iznosi svoje mišljenje. Nemoj da se sekiraš, sada je odlično, najgore je prošlo. Nemoj da se spremim da dođem na mesec dana, a ti koji su te napadali, nemoj da im dođem. Budi dobra, zlatna si mi. Tata ne može lepo da priča, još se nije oporavio posle operacije. Nemoj da ćutiš nikom, rekao ti je tata”, poručila je Marija.

Pročitajte još...  Širi biznis dok zasipa Beograd drvljem i kamenjem!

Nakon poziva sa majkom Marijom Kulić, Miljana Kulić otišla je da prošeta nasamo kako bi porazmislila o svemu.

foto: PrintscreenMiljana je prolila gorke suze, jer je posle toliko vremena saznala da su joj roditelji dobro, a osmeh joj je izmamio njen sin Željko Kulić.

Kurir.rs/K.Đ.

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x