Teodora o raspadu “Đavolica” i pomirenju sa Tamarom

Pevačica Teodora Džehverović u emsiji “Kontra šou” koja se emituje na Kurir televiziji govorila je o raspadu grupe “Đavolice” čiji je bila deo. Ona je indirektno odgovorila i na izjave koleginice Tamare Milutinović, koja je pre nekoliko nedelja rekla kako bi volela da sa Teodorom popije kafu:

03:23
AKO ŽELI SA MNOM DA POPIJE KAFU, IMA MOJ BROJ: Teodora o raspadu “Đavolica” i pomirenju sa Tamarom: Volim ljude koji su spremni da kažu IZVINI

– Sve što se radi javno, meni je malo bezveze. Ako neko sa mnom želi da popije kafu, ima moj broj, može ga naći ako ga nema. U krajnjem slučaju ima Instagram gde sam ja 00-24 i može da me kontaktira. Ne volim to javno bilo šta da se rešava, ako nešto treba da se reši, treba u 4 oka – rekla je pevačica i dodala:

foto: Kurir TV- Lako praštam, i ja grešim. Volim ljude koji su svesni i spremni da kažu izvini. Ne mislim da je nesikreno ako je javno. Ja bih drugačije, da imam potrebu, trenutno je možda nemam, ja bih napisala – ispričala je Teodora u emsiji “Kontra šou”.

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x