BURAN DAN U SUDNICI ZBOG MARJANOVIĆA, VEŠTAK TVRDI: Zoran isključio mobilni na 26 minuta! Odbrana: Veštak izigrava Šerloka Holmsa!



U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović. Suđenje se nastavilo saslušanjem sudskih veštaka.

Odbrana Zorana Marjanovića zatražila je od sudskog veća izuzeće veštaka Dragomira Vasiljevića.

Podsetimo, Vasiljević je u svedočenju naveo da je Zoran Marjanović u vreme ubistva supruge Jelene isključio telefon na 26 minuta, a iste tvrdnje ponovio je i danas.

– Stav odbrane je da je veštak pristrasan izigrava ovde Šerloka Holmsa. Ovaj čovek nas zatrpava podacima već danima, mesecima, a izbegava da se konkretno izjasni – rekao je Marjanovićev advokat Nikola Dumnić i dodao da mu nije jasno kako veštak kaže da ne može da rekonstruiše Zoranovo kretanje ali s druge strane tvrdi da je u tih 26 minuta morao da se sretne sa Jelenom.

Drugi Marjanovićev branilac advokat Veljko Delibašić naveo je i da je u sud stigao izveštaj Telekoma koji je suprotan navodima veštaka i u kom se navodi da bi isklučivanje telefona moralo da bude registrovano.

Odbrana je optužila veštaka da nema dovoljno znanja da je pristrasan i da radi u korist policije i tužilastva.

Ove njihove navode odbacio je veštak Vasiljevic čije su izuzeće tražili tvrdeći da su svi ti navodi neistiniti.

Sudsko veće je odbilo zahtev za izuzeće, a suđenje je odloženo za 16. jun jer odbrana ima pravo žalbe na ovu odluku.

(Kurir.rs/ J.S.)

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare