Ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, mi samostalno izlazimo na izbore

Večeras je održana sednica Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine kojoj je prisustvovao i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Sa Pokrajinskog odbora PS je poručeno da je PS lojalan partner SNS, ali da će oni, ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika, izaći samostalno na izbore sa svojim kandidatom.

“Pokret socijalista je lojalan i pouzdan saborac Srpske napredne stranke”, kaže se na početku saopštenja PS, u kome se zatim dodaje:

“Mi se ne sklanjamo od udaraca i sa ponosom se borimo za ideje socijalne pravde i nezavisne, vojno neutralne, slobodne Srbije. Za nas su predstojeći predsednički izbori prelomni izbori koji će Srbiju ili vratiti u vreme vlasti tajkuna i puzanja prema NATO paktu ili Srbiju sačuvati kao stabilnu i slobodnu, ekonomski i bezbednosno razvijenu, toliko da može da sačuva i sebe i Srbe gde god da žive.

Zato pozivamo naše saborce iz SNS da što pre saopšte Srbiji da će Aleksandar Vučić biti kandidat SNS za predsednika Srbije. Vučić je odbranio Srbiju u teškim vremenima i učinio je moćnijom i boljom. Njegova kandidatura bi ujedinila sve koji veruju u slobodnu Srbiju i PS je na raspolaganju za svaku podršku i borbu. Vučić ima našu bezuslovnu podršku, a svaki drugi kandidat tek bi morao da je zasluži, zato, u slučaju da SNS ne izađe sa Aleksandrom Vučićem kao predsedničkim kandidatom, PS će samostalno izaći na predsedničke izbore sa svojim kandidatom”.

(Kurir.rs)

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x