Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Imao je brojne nekretnine u Kragujevcu koje nije želeo da proda TO MU JE MOŽDA PRESUDILO

Sedam hitaca plaćenog ubice 12. februara ovde godine presudila su Nikoli Zečeviću- Zeki (38) iz Kragujevca. Naočigled prolaznika atentator mu je prišao sa leđa i u pucao u njega, a kasnija obdukcija će utvrditi da je metak u vrat kojim je žrtva „overena“- bio koban! Zečević je umro na putu ka Kliničko bolničkom centru „Kragujevac“ u kolima Hitne pomoći.

foto: Facebook

Direktor MUP-a Srbije Vladimir Rebić izjavio je da policija ima saznanja da je Zečević bio umešan u preprodaju narkotika, ali da se ne može tvrditi da je to uzrok likvidacije.

I mediji, kao i čaršija se bave se sve ovo vreme razlozima likvidacije. Špekulisalo se da je reč o krvnoj osveti, jer je Zečević pre 12 godina ranio sina vlasnika menjačnice, zbog čega je bio u zatvoru. Drugi su pak uvereni da je Zeka platio glavom jer se upetljao u poslove sa drogom, o čemu je posle ovog zločina govorio pomenuti direktor policije.

Pročitajte još...  Mali maturant (15) upao u vir, drugovi ga oživljavali, ali NISU USPELI DA GA SPASU!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

U Kragujevcu se, takođe, priča i da je Zečevića neko već duže vreme ucenjivao oko poslova sa nekretninama. Navodno, Zeka je bio vlasnik nekretnina na popularnim lokacijama, koje nije želeo da proda, pa su oni koji su istih želeli da se dokopaju odlučili da ga likvidiraju. Pominje se i zelenašenje, trgovina oružejm, poslovi sa Albancima, dugu prema jednog od ozloglašenih klanova iz Crne Gore…

Posted by Nikola Zecevic Zeka on Субота, 04. август 2018.

Ulje na vatru dodala je i činjenica da je policija u centru grada pronašla „štek“ sa oružjem, ekplozivom i drogom za koji se sumnja da je pripadao upravo pokojnom Zečeviću.

Sve u svemu- ubica je i dalje na slobodi.

Pročitajte još...  Osećamo se tužno, bila je prijatna i vredna

Ilustracijafoto: Zorana JevtićKako navodi portal Ucentar iz izvora bliskim istrazi- jedna od rekonstrukcija kretanja ubice kazuje da je on imao pomagače i da je automobilom pobegao u pravcu Šumarica. Atentator za kojim se intezivno traga je da, podsetimo- pritrčao sa leđa Zečeviću i u njega ispalio sedam hitaca.

Posted by Nikola Zecevic Zeka on Уторак, 20. јун 2017.

Te krvave noći došao je iz pravca ulice Tanaska Rajića, i skrenuo desno u Glavnu. Pucao je u žrtvu i pošto je „overio“ otrčao ulicom Slobodana Perovića. Zatim je skrenuo novoizgrađenim prolazom pored zgrada koje vode do magistralnog puta ka Topoli. Popeo se uz stepenice u Rudničku ulicu gde ga je čekao saučesnik ili saučesnici u automobilu. Nastavili su ulicom Kragujevačkog okrobra ka Muzeju i udaljili se sa mesta zločina u pravcu Šumarica.

Pročitajte još...  Principi Velje Nevolje napali bivšeg vođu navijača Partizana!

Od tada im se gubi svaki trag.

(Kurir.rs/ucentar.rs)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x