Pao na beton sa 6 metara visine, radio bez zaštitnog pojasa

Ilustracija, Foto: Shutterstock

BOR – Boranin V.D. (1986) radnik mašinske službe održavanja u borskoj flotaciji rudnika “Jama” Serbia Zijin Copper, zadobio je teške telesne povrede prilikom pada na beton sa šest metara visine dok je sa kolegama radio na sanaciji gazišta kroz koje je i propao.

Direktor Opšte bolnice u Boru Goran Joksimović, potvrdio je danas za sajt istmedia.rs da je radnik primljen sa teškim telesnim povredama opasnim po život.

“Pacijent je primljen sa teškim povredama opasnim po život, ali je bio svestan i komunikativan. Zadobio je teške povrede kičme i butne kosti nakon čega je prebačen u Urgentni centar u Beogradu gde bi trebalo da bude operisan”, rekao je Joksimović.

Ilustracijafoto: ShutterstockO ovom događaju obevešten je Opštinski javni tužilac i naložen je uviđaj kako bi se ustanovilo da li postoje elementi krivičnog dela.

Inače, nesreća se dogodila u petak u drugoj smeni, a povređeni radnik je, kako navodi Istmedia, od strane neposrednog rukovodioca upućen da obavi radove bez zaštitnog pojasa kojim bi bio osiguran.

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x