Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO! Gledajte 2. epizodu večeras u 20.50 na Kurir televiziji

Bilo je to u Beogradu, s proleća 1930. godine…

Aleksandar Tirnanić Tirke (Miloš Biković) je prinuđen da bira između najamnog rada u fabrici i fudbala. Zahvaljujući arhitekti i fudbalskom treneru Bošku Simonoviću (Nebojša Ilić), Tirke odlazi na probu u „BSK“, veliki fudbalski klub tog vremena. Sa sobom vodi svoju taliju, malog Stanoja (Predrag Vasić), čistača cipela i dečaka sa nesrećnim slučajem dečije paralize. Tih godina se još uvek ne živi od fudbala, živi se za fudbal. Samo Mošu Marjanovića (Petar Strugar) u Beogradu plaćaju po postignutom golu, ali jedan je Moša…
Na poznatom beogradskom mestu za izlazak, u čuvenom „Jokey“ klubu, Moša upoznaje lepu, slobodoumnu i ekscentričnu slikarku Valeriju Kovač (Nina Janković).
Tih dana na adresu Fudbalskog saveza stiže zvaničan poziv reprezentaciji Kraljevine Jugoslavije za učešće na Prvom svetskom prvenstvu u fudbalu koje će tog leta biti održano u glavnom gradu Urugvaja, Montevideu.

Pročitajte još...  Zoran Marjanović i Zorica Zoka Mitrović imaju identične tetovaže!

foto: Promo„Montevideo, Bog te video!“ je srpska TV serija, rediteljski prvenac glumca Dragana Bjelogrlića po scenariju Srđana Dragojevića i Ranka Božića. Scenario je napisan po istoimenoj knjizi sportskog novinara Vladimira Stankovića.

Promo tekst

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x