Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Crnogorska policija istražuje smrt Dalibora Tomovića u Kotoru!

Foto: Youtube Printscreen

Crnogorska policija ispituje da li je Dalibor Daba Tomović (46), koji se dovodio u vezu sa škaljarskim klanom, a koji je u nedelju uveče pronađen mrtav u iznajmljenom automobilu na napuštenom parkingu u Kotoru, izvršio samoubistvo, kako se to u prvom trenutku verovalo, ili je ubijen.

Prema rečima našeg izvora, telo je poslato na obdukciju, a sumnju u to da se Tomović ubio probudila su dva saznanja.

– Jedno je da se on pre smrti navodno sreo sa pripadnikom kavačkog klana, a druga je da su inspektori prilikom uviđaja našli dve čaure – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Rana na glavi

Kako su pisali crnogorski mediji, Tomović je s prostrelnom ranom na glavi pronađen u parkiranom autu, a policiju su pozvali građani. Tomović je, kako je ranije pisano, bio blizak pokojnom Igoru Dedoviću i “škaljarcima”.

Pročitajte još...  Daću sve od sebe da svako ko prodaje narkotike završi iza rešetaka na što duži period

foto: Youtube Printscreen- On je kobnog dana otišao na sastanak s muškarcem koji ga je pozvao i rekao mu da dođe na napušteni parking na obodu grada. Tomović se tamo uputio kolima iz rentakar agencije, a postoje indicije da je osoba s kojom je trebalo da se sretne zapravo pripadnik suprotstavljenog kavačkog klana – navodi sagovornik Kurira.


“Škaljarac” ostavio pismo

Samoubistvo u zatvoru u Bosni

Saša Vidović, pripadnik škaljarskog klana, koji je izdržavao kaznu u KPZ Foča u BiH, obesio se na dan svoje krsne slave i ostavio oproštajno pismo. On je, da podsetimo, bio osuđen na 19 godina zatvora zbog ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu u oktobru 2016.

Pročitajte još...  Identifikovan vozač koji je divljao po Zemunu, POLICIJA MU NA TRAGU! Vriska, muzika trešti (VIDEO)

Kako dodaje, prilikom uviđaja su nađene dve čaure, pa se ispituje da li je moguće da je Tomović ispalio u sebe dva hica iz pištolja.

– Proverava se da li je iz pištolja, koji je nađen kraj tela, pucano dva puta, kao i da li je sam Tomović mogao dva puta da povuče obarač – objašnjava izvor.

Ime Dalibora Tomovića u medijima se prvi put pojavilo 2016, kada je vraćen u Crnu Goru sa beogradskog aerodroma zbog veza s kriminalnim grupama.

– On je tada označen kao bezbednosno interesantna osoba i nalazio se na spisku ljudi kojima je zabranjen ulaz u Srbiju – kaže izvor.

Pretresali mu stan

Pročitajte još...  Haos je nastao zbog JEDNE ŽENE, sad robijaju zbog iste stvari

Mediji navode da je Tomovićev stan pretresan 2017, u isto vreme kada je policija Crne Gore češljala i nekretnine Igora Dedovića, koji je sa Stevanom Stamatovićem ubijen 19. januara 2020. u restoranu u Atini. Nakon hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čija se grupa smatrala ekspoziturom kavačkog klana u Beogradu, pojavile su se priče da je Velja Nevolja za vreme likvidacije u Atini navodno bio u Grčkoj.

Kurir.rs/ E.K./ Foto YT printscreen

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x