Čabin saučesnik spremao pljačku bankomata pred likvidaciju!

Alan Cigler, kom se sudi zbog sumnje da je bio saučesnik Čabi Deru u ubistvu Nebojše Marakovića na Banovom brdu u januaru 2019. juče je iskoristio priliku da se u Višem sudu u Beogradu izvini svedoku Goranu Prskalu, u čijem stanu u Subotici je dan posle likvidacije uhapšen.

– Želim da se zahvalim Goranu što je rekao istinu kako je bilo. Izvinjavam ti se Gorane što sam te uvukao u problem – rekao je Cigler.

foto: Printscreen Prva TVSvedok Prkalo pred sudom je ispričao da su dan pre nego što je Marković ubijen, on i Cigler bili u Mađarskoj, da kupe opremu za falsifikovanje platnih kartica, mikro kareme, lap top i drugu opremu koja im je bil potrebna za krađu sa bankomata. On je priznao i da je Alen Cigler finansirao tu opremu, koja ih je koštala oko pet hiljada evra.

Prema njegovim rečima, neplanirano su se vratili ranije, iako je trebalo da ostanu još nekoliko dana na putu.

Pročitajte još...  SUBOTIĆKA PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 5! Aleksandra otkrila DETALJE, a evo da li je POTPISALA UGOVOR! (FOTO)

foto: Milan Malíček / Borgis / ProfimediaInače, Prksalo je juče delimično promenio svoj iskaz, pa je tako objasnio da je posle hapšenja rekao da je pištolj koji je policija pronašla u stanu u Subotici Ciglerov, ali je dana pokušao da objasni da ne zna čiji je.

– Bio sam revoltiran i zatečen i rekao sam da je Ciglerov pištolj, ali sada to ne mogu da tvrdim. Samo znam da nije moj jer meni to nikada nije trebalo – rekao je Prskalo, koji se pred početak suđenja srdačno pozdravio sa Ciglerom. U sudnici nije bio prisutan Čaba Der, koji je u zatvoru u Mađarskoj gde je osuđen na doživotnu robiju za dve likvidacije i za ubistvo Markovića mu se sudi u odsustvu.

(Kurir.rs/J. S./foto Printscreen Prva TV, Profimedia)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x