Udovica Mima prima saučešće ispred CRKVE sa ćerkom i unukom, suze im same liju

Foto: Kurir/Jelena Stuparušić

Predrag Živković Tozovac umro je u 85. godini od posledica korona virusa, a najbliži su se okupili na Novom groblju i održano je opelo posle komemoracije, nakon čega će biti sahrana.

Na groblje su stigle i poznate ličnosti Olivera Kovačević, Milena Plavšić, Bane Obradović, Aco Pejović, Dragica Radosavljević Cakana i Era Ojdanić.

“Volimo te zauvek, tvoje Mima, Sanja i Jovana”, piše na suzi koja stoji ispred Crkve na groblju.

foto: Kurir/Jelena StuparušićUdovica pevača Emilija (Mima), njena ćerka i unuka sede ispred Crkve i primaju saučešće, a sve vreme liju suze zbog velikog gubitka.

Boško Đurovski na krst je stavio šal Crvene zvezde. Opelo se služi ispred crkve Svetog Nikole na Novom groblju, odakle će se povorka uputiti ka Aleji zaslužnih građana gde će Tozovac biti sahranjen.

Podsetimo, Predrag Živković Tozovac izgubio je bitku sa korona virusom u 85. godini. Talenat za muziku otkrili su njegovi roditelji kada mu je bilo četiri godine, a već sa deset godina svirao je harmoniku na svadbama.

Najpoznatiji je po pesmama “Tražiću ljubav novu”, “Vlajna”, “Jesen u mom sokaku“, “Mirjana”, “Ti si me čekala”, “Violino ne sviraj”, “Ovamo Cigani”, “Oči jedne žene”, “Prazna čaša” i drugima.

Kurir.rs/J.S/K.Đ.

Bonus video:

01:35
LEPA LUKIĆ GUŠILA SE U SUZAMA NA KOMEMORACIJI: Ređale se slike iz mladosti sa Tozovcem, a pevačica se rasplakala

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x