Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Otkrivamo šta je rekao istražiteljima u Specijalnom tužilaštvu!


Jedan od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, saslušan je danas u Spacijalnom tužilaštvu u Podgorici.

On je dao izjavu u sklopu istrage koja se vodi zbog pokušaja njegove likvidacije u zgradi Aerodroma u Tivtu, saznaje Borba.me

Kako se saznaje on je saopštio istražiteljima da ne zna šta bi mogao biti motiv napada na njega kao i da ne poznaje osumnjičene, a da je u Crnu Goru došao u privatnu posetu.

Tivćanin Radovan Stanišić, koji je sumnjičen za pljačku Erste banke, jedan je od osumnjičenih za pripremanje likvidacije Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, jednog od vođa navijača “Partizana”. Osim Stanišića uhapšeni su Mile Jovanović i još tri osobe.

Pročitajte još...  1), đavoli počeli da igraju, Azar utišao Kopenhagen!

Stanišić je jedan od aktera pljačke poslovnice Erste banke u Njegoševoj ulici u centru Tivta pre nekoliko godina iz koje su odneli plen od 106 hiljada evra. Jedan od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, trebao je da bude ubijen u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Policija i SDT proveravaju da li je na meti kriminalne grupe iz Kotora bio još neko osim Belivuka.

Belivuk je u Crnu Goru došao prošle nedelje, a u ponedeljak ga je policija zaustavila u Kotoru jer je bio u društvu Radoja Zvicera i Beograđanina Marka Miljkovića, ali je odmah pušten.

 Kurir.rs/Borba.me

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x