Baka Prase se nepropisno parkirao, komunalci mu napisali kaznu! (FOTO)Foto: Printscreen/Instagram

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, bahato se ponaša i dok vozi, ali i kad parkira, a sada je konačno dolijao.

Komunalna policija napisala je kaznu jutjuberu jer je svojim automobilom stao na nedozvoljeno mesto u centru grada, pa je reagovao Parking servis i dovezao „pauk“.

foto: PrintscreenNije tajna da se Baka Prase često hvali svojim luksuznim načinom života, počev od stana u kom živi pa do „lamborginija“ u kojem misli da može da se ponaša kako želi. Naime, jutjuber je prekjuče stao na parking mesto koje je obeleženo da pripada prodavnici u blizini, kako bi otišao do nje.

foto: InstagramI taman kada je izašao iz radnje, ugledao je policiju, ali i službenike Parking servisa, tačnije „pauk“ koji odnosi vozila. Odmah se pohvalio na Instagramu kako je „opasan“ snimajući svoj prekršaj.

foto: Instagram- Hapse me, a samo sam otišao u prodavnicu. I mene hapse. Je l' moguće ovo? Ne mogu da verujem. Upomoć – govorio je Baka u videu.

foto: InstagramNakon toga je navodno ušao u policijski automobil i uputio se u stanicu, a snimak koji su zabeležili njegovi drugovi je objavio na Instagramu. Kad je platio kaznu i oslobodio svog „ljubimca“, slikao je svoj ručak, parče mesa, i napisao da proslavlja slobodu.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Instagram 

Pročitajte još...  Hladna čokolada Džesike Albe - Lajk.rs

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅