Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

PRVE POLITIČKE KONSULTACIJE SRBIJE I BAHREINA: Posebna pažnja konkretnim projektima

Foto: Printscreen Instagram

Prve političke konsultacije Srbije i Kraljevine Bahrein održane su danas u Beogradu, a predstavnici ministarstava spoljnih poslova dveju zemalja razmenili su mišljenja o konkretnim koracima koje je potrebno preduzeti u cilju produbljivanja ekonomskih i političkih odnosa.

Posebna pažnja poklonjena je konkretnim projektima i podršci koju dve zemlje mogu jedna drugoj da pruže u međunarodnim organizacijama i institucijama, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Konstatovano je da istorijska poseta predsednika Aleksandra Vučića Bahreinu u martu i poseta visoke delegacije Kraljevine Bahrein Srbiji nepunih mesec dana posle toga svedoče o snažnoj opredeljenosti za razvoj najbližih partnerskih i prijateljskih odnosa dve zemlje.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Konsultacije su realizovane u sklopu dvodnevne posete Srbiji predstavnika kralja Bahreina za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost šeika Nasera bin Hamada bin Isa Al Kalife.

Pročitajte još...  LUNA ĐOGANI ĐUSKA SA STOMAKOM DO ZUBA! Bivša rijaliti zvezda svaki dan u TOP raspoloženju, a jednu stvar je ZABRANILA VIDEO

Delegaciju MSP predvodio je pomoćnik ministra za bilateralnu saradnju ambasador Vladimir Marić, dok je delegaciju Kraljevine Bahrein predvodio podsekretar za političke poslove u Ministarstvu spoljnih poslova te države šeik Abdula Ahmed Abdula Hamad Al Kalifa.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x