SCENA IZ FILMA I BOG STVORI KAFANSKU PEVAČICU DANAS SE PAMTI Tozovac je ostavio mnoge HITOVE a njegova svađa s Batom je LEGENDARNA

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini od posledica korona virusa. Imao je fantastičnu karijeru, ogromne hitove koji su ostali vanvremenski.

Tozovac je i i glumio u nekoliko filmova. Naime, on se pojavio u nekoliko filmskih i serijskih ostvarenja kao što su “Naše priredbe”, “Vrti se, vrti vreteno”, “Veselo veče – 20 godina”, “Život je lep”, “Dvosobna kafana”, “Momčine”, “Dopisani”, “Prva srpska železnica”, “Folk parada”, “Balkan Ekspres 2”.

foto: PritnsceenSvakako, pamtiće se njegova uloga pevača u filmu “I Bog stvori kafansku pevačicu” iz 1972. godine reditelja Jovana Živanovića. Naime, Tozovac ulazi u kafanu sa društvom i susreće se sa svojom starom prijateljicom Belom Sekom, koju je igrala Vera Čukić.

Pevač (Tozovac) joj udeljuje komplimente, ali saznaje da se ona u međuvremenu udala za Ratomira Jovanića Ratka (Velimir Bata Živojinović). Tozovac ne veruje u tu informaciju, ali je ipak prihvata. Pevač se onda u kafani, koju inače drži Ratko (Velimir Bata Živojinović), lati harmonike i počne da svira i peva pred gostima. Na kraju performansa, ostavlja instrument, a onda ulazi u klinč sa Ratkom. Umalo dolazi do fizičkog incidenta, ali srećom ga nije bilo, budući da je od većine ljudi bio sprečen.

Pročitajte još...  KVALIFIKACIJE KAO FINALE Srpski sprinteri se nadaju plasmanu u polufinale trke na 60 metara na EP u dvorani

kurir.rs

Bonus video:

00:39
OVAKO SE SLAVILO KOD TOZOVCA! Pevač tvrdi da se nije OŽENIO, a sada isplivao snimak VESELJA!

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x