SCENA IZ FILMA I BOG STVORI KAFANSKU PEVAČICU DANAS SE PAMTI Tozovac je ostavio mnoge HITOVE a njegova svađa s Batom je LEGENDARNA

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini od posledica korona virusa. Imao je fantastičnu karijeru, ogromne hitove koji su ostali vanvremenski.

Tozovac je i i glumio u nekoliko filmova. Naime, on se pojavio u nekoliko filmskih i serijskih ostvarenja kao što su “Naše priredbe”, “Vrti se, vrti vreteno”, “Veselo veče – 20 godina”, “Život je lep”, “Dvosobna kafana”, “Momčine”, “Dopisani”, “Prva srpska železnica”, “Folk parada”, “Balkan Ekspres 2”.

foto: PritnsceenSvakako, pamtiće se njegova uloga pevača u filmu “I Bog stvori kafansku pevačicu” iz 1972. godine reditelja Jovana Živanovića. Naime, Tozovac ulazi u kafanu sa društvom i susreće se sa svojom starom prijateljicom Belom Sekom, koju je igrala Vera Čukić.

Pevač (Tozovac) joj udeljuje komplimente, ali saznaje da se ona u međuvremenu udala za Ratomira Jovanića Ratka (Velimir Bata Živojinović). Tozovac ne veruje u tu informaciju, ali je ipak prihvata. Pevač se onda u kafani, koju inače drži Ratko (Velimir Bata Živojinović), lati harmonike i počne da svira i peva pred gostima. Na kraju performansa, ostavlja instrument, a onda ulazi u klinč sa Ratkom. Umalo dolazi do fizičkog incidenta, ali srećom ga nije bilo, budući da je od većine ljudi bio sprečen.

kurir.rs

Bonus video:

00:39
OVAKO SE SLAVILO KOD TOZOVCA! Pevač tvrdi da se nije OŽENIO, a sada isplivao snimak VESELJA!

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x