Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Pevačice razvele svoje partnere, pa ih šutnule! PRAVE ZAVODNICE!

Foto: ATA Images, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Andreana Čekić i Tamara Milutinović su koleginice sa estrade, dobre prijateljice i imaju nešto zajedničko. Naime, obe su bile sa oženjenim muškarcima, s kojima su nedavno raskinule veze.

foto: ATA Images

Doduše, i Andreana je bila u braku sa svojim klavijaturistom Ivanom Miladinovićem kada je stupila u vezu sa zauzetim Markom Miloševićem, koji je bio član njenog tehničkog osoblja. I kako se tada pričalo, posao mu je upravo dao Ivan, kome je na kraju preoteo ženu.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Marko se u međuvremenu razveo, a Čekićka je još udata na papiru. Ali njihova ljubav nije uspela. Iako su imali brojne svađe, pa i tuče, oni su se mirili, sve do 4. januara, kada je Andreana definitivno stavila tačku na njihovu vezu. Tada su se fizički sukobili na odmoru na Zlataru, pa su se rastali i više nisu u kontaktu.

Pročitajte još...  POLUGOLA DILETA LEOTA NA JAHTI: Paparaci je uhvatili sa ljubavnikom, pa sa dečkom! BLUD I NEMORAL

foto: PrintscreenŠto se Milutinovićeve tiče, ona se zabavljala sa kompozitorom Saškom Nikolićem. Iako svi tvrde da je bio u braku kada su počeli da se zabavljaju, ona to ne priznaje, jer ne želi da ispadne da je ona krivac za njegov razvod. Ni njihova veza nije uspela, raskinuli su posle nekoliko meseci, ali će, kako su najavili, nastaviti saradnju, jer su u poslu dobitna kombinacija. S obzirom na to da su ostali u dobrim odnosima, njihova saradnja se ne dovodi u pitanje. Kao par nisu mogli da opstanu, ali kao kompozitor i pevačica nižu hit za hitom.

foto: Damir DervišagićKurir.rs/A. P. 

Bonus video:

00:15
SARA JO VATRENA KAO NEKAD! Pevačica odavno nije bila ovako SMELA, muškarcima neće biti dobro kad vide kako UVIJA KUKOVIMA!

Pročitajte još...  Novi skandalozni snimak kako Milova partija kupuje glasove pred izbore u Nikšiću (VIDEO)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x