Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Policija pronašla bombu, uhapšena jedna osoba (VIDEO)

Novosadska policija blokirala je danas oko 17 časova deo ulice Ilije Birčanina zbog sumnje da je u zgradi u kojoj živi bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća postavljena eksplozivna naprava, a prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je privedena.

Na licu mesta i dalje se nalaze policijske snage koje obavljaju uviđaj kao i kontradiverziona jedinica MUP-a i forenzika.

Nezvanično, jedna osoba je privedena, a za koju se sumnja da je nosila eksplozivnu napravu pobegla iz ulaza u kome živi Bogdanović, koji je već treći put na meti bombaša, prenosi Blic.rs.

Podsetimo, Bogdanoviću je 2019. godine na istoj adresi podmetnut eksploziv ispod sedišta njegovog džipa koji je aktiviran daljinski u momentu kada je izlazio iz kola. On je tada teško povređen i zbog zadobijenih povreda amputiran mu je deo leve noge.

Pročitajte još...  Uhapšeni osumnjičeni za lažnu dojavu bombe u sudu

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Policija je 15. januara ove godine na biciklu u ulazu u Bogdanovićevu zgradu pronašla mobilni telefon oblepljen izolir trakom, iz kog su virile žice, a koji je verovatno trebalo da posluži za aktiviranje eksplozivne naprave.

Tada su uzeti i snimci kamera sa videonadzora kako bi se utvrdilo kada je telefon zalepljen za bicikl i ko ga je uneo u zgradu.

Prema nezvaničnim informacijama to je bio drugi put u toku od par dana da je u Bogdanovićevoj zgradi pronađen ovakav predmet.

Kurir.rs/Blic

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x