Bili smo svi u šoku, nastao je muk

Direktor Turističke organizacije u Lebanu Bojan Jović koji je kadar Srpske napredne stranke, jutros je na sednici Skupštine Opštine cipelom gađao predsednika te opštine Ivana Bogdanovića koji mu je rođak.

Kako su javili odbornici koji su prisustvovali sednici, to se dogodilo dok je Jović za skupštinskom govornicom izveštavao o radu opštinske Turističke organizacije.

Njen direktor Jović je kazao u govoru da ta organizacija 2020. godini nije imala pomoć i podršku Opštine i da je više puta pitao predsednika Opštine Bogdanovića da li je zadovoljan radom Turističke organizacije i njegovim radom, ali da na to nije dobio odgovor, već “pretnje”.

Pošto Bogdanović koji je sedeo u prvom redu, nije ni ovog puta reagovao na Jovićevu diskusiju, on je izuo cipelu i s govornice gađao predsednika Opštine.

– Bili smo svi u šoku. Nastao je muk, ali Bogdanović ni tada nije reagovao. Ipak, izveštaj Turističke organizacije usvojen je većinom od 17 glasova odbornika SNS-a – kazao je očevidac.

Bojan Jović je brat Gorana Jovića, šefa odborničke grupe i poverenika SNS u Lebanu, dok je Ivan Bogdanović oženjen ćerkom Gorana Jovića.

Bojan Jović je, kako se čulo na snimku opozicione GG “Incijativa za Lebane” koja ima odbornike u Skupštini, optužio svog brata i zeta za “nerad, propadanje opštine, lošu privrednu situaciju, krah turizma i selektovanu potrošnju budžeta”, a aludirao i na “mogućnost koruptivnih radnji u vezi s Ivanom Bogdanovićem”.

(Kurir.rs/Beta)

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x