SVI SE SKLANJAJU OD NJE, JA NEĆU



Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Vukosav Jović, otac pokojnog inspektora Dejana Jovića, bivšeg zamenika načelnika Odeljenja za krvne i seksualne delikte, optužio je Dijanu Hrkalović da je zajedno sa svojim saradnicima montirala proces protiv njegovog sina sa ciljem da se on profesionalno uništi i označi kao saradnik mafije. 

– Ona je bacila ljagu na mog sina i „ubila“ mi ga. I ženi mi je od očaja prepuklo srcem, kaže Jović, penzioner iz Brusa.

On smatra da je protiv Dejana vođena organizovana hajka, koja je završena njegovim ubistvom u bolnici.

– Moj sin je stradao na pravdi Boga jer se Dijani Hrkalović našao na putu i nije hteo da odustane. Napravili su mu pakao od karijere. Njih dvoje su se znali još iz stanice 29. novembar. Stalno su imali probleme sa njom. Govorio je da ga provocira, jednom kad su je sreli u Moskvi na prvenstvu bila je sa okorelim mafijašima. Rekao mi je jednom: „Svi se sklanjaju od nje ali ja neću“, kaže nesrećni otac.

Dejanov otac je kaže da je njegov sin bio svestan da ga prisluškuju i prate i podmeću veze sa mafijom, kao i da zna ko je naredio Dejanovo hapšenje u decembru 2018. i jednomesečni pritvor. Dejan je dobio u oba slučaja oslobađajuće presude ali progon se nastavljao, navodi Srpski telegraf.

– Lagali su da je moj sin glavna krtica u policiji i da radi za škaljarski klan. Njegove kolege su znale da se protiv njega vodi hajka. Posle je premešten na niže radno mesto u Upravu za strance sa mnogo manjom platom, kaže Vukosav.

Vukosav tvrdi da je Dejan stradao u bolnici, pod direktivom Hrkalovićke, koja je iskoristila epidemiju da ga uništi. 

Pročitajte još...  U šestoj deceniji grmi kako izgleda: Bliska saradnica otkrila tajnu mladolikosti Džej Lo i zašto joj se divi

– NIsam uspeo da se izborim i da dokažem istinu da su ga u bolnicu smestili zdravog. On je osetio da mu se nešto sprema i hteo je da pobegne iz bolnice, ali nije dočekao. Pukao je jer su ga pumpali nečim, kaže nesrećni otac i dodaje da su mu na sahrani mnogi rekli da je Dejan ubijen. 

(Kurir.rs/Srpski telegraf)

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅