Nikad se nisam branio od toga i NE SMETA MI! Zahvaljujem se što su me prihvatili (KURIR TV)

Foto: Kurir, Damir Dervišagić

U emisji “Sceniranje” Dragan Kojić Keba pričao je o svom životu i karijeri, pa je ispirčao i anegdotu o tome kako je potekla priča da je on romskog porekla.

foto: Kurir

– Mi smo bili u predivnim odnosima. Imao sam i jednu pesmu, koju sam planirao da snimimo kao duet. Međutim, ja sam je negde izgubio, on je insistirao da je nađem i da je otpevamo. Još je nisam našao, a Bugari su se otimali za tu pesmu koliko je bila dobra. Nekad nije hteo ništa da popije, a ja sam voleo. Kasnije je vrag odneo šalu. Njegova ćerka Marija me je oduševila kako peva, pomoći ću joj u karijeri ako bude šta trebalo. Od Džeja je i počela priča da sam ja Rom, kaže on ljudima tad: “Ovo je moj brat, beli ciganin”. Ja mu kažem: “Nemoj tako Džej”, a on mi kaže, da ne mogu tako da pevam iz duše, ako nisam ciganin – rekao je Kojić.

Pročitajte još...  Žalim za nevino stradalim i proteranim Srbima u akciji Oluja!

Kako navodi, novinari su to čuli, pa su tako i preneli.

– Ja nemam baš ništa protiv toga, ja se i sada zahvaljujem romskoj populaciji koja me je prihvatila kao svog i vole. Snimio sam i ceo album na romskom jeziku i njima stvarno nije jasno da ja tako tečno snimam pesme na raznim jezicima, volim tako te izazove – kaže Keba.

foto: KurirOVDE MOŽETE PRATITI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

00:24
LUNA SE OGLASILA IZ KREVETA, GLEDA U MARKA, DOK SLUŠAJU LEPU LUKIĆ: Idila u njihovom domu, trudnica opčinjena Miljkovićem! (VIDEO)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x