Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Pomahnitali vozač bio suicidan, prolazio je kroz težak period (FOTO)

Foto: EPA/Michael Reynolds

Napadač koji je svojim kolima u petak upao na Kapitol hil, probio barikadu i usmrtio jednog policajca, a potom ga ubila policija Kapitola, patio je od psihoze, bio je paraniodan i suicidan.

U izveštaju AP se navodi da se 25-godišnji Noa Grin zaleteo u barikadu i izašao iz slupanog automobila naoružan nožem i da je tako krenuo na dvojicu policajaca koji su zapucali i ranili ga, nakon čega je kasnije preminuo u bolnici.


USA: The man who rammed a car into US Capitol Police, killing one cop, has been identified as Noah Green. Green was armed w/a large blade when he was shot dead. He has been identified as a follower of the black nationalist Nation of Islam movement. pic.twitter.com/34pOszuuXQ
— ??? ????????? (@TheWolfpackIN) April 3, 2021

Pročitajte još...  Ubuduće u Dalasu slave Dan Luke Dončića

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Američki mediji u petak su javili da je napadač bio pratilac grupe “Islamska nacija”, ali policija nije potvrdila tu informaciju, iako je “Njujork post” preneo da je Noa Grin sebe opisivao na Fejsbuku kao pratioca lidera te grupe Luisa Farahana.

U tekstu njujorškog lista se navodi da je Grin, sudeći prema onome što je objavljivao na Fejsbuku, prolazio kroz težak period pre nego što je njegov nalog ugašen.


BREAKING: At least 1 person down outside the U.S. Capitol pic.twitter.com/kz4Opkbmc6
— BNO News (@BNONews) April 2, 2021

“Alah me je izabrao za druge stvari. Kroz život sam postavljao i ostvarivao ciljeve, podizao lestvicu, a onda bio primoran da žrtvujem sve to”, napisao je Grin.

Pročitajte još...  Slučaj je pun OBRTA, manekenka tvdi da ima DOKAZE, a on sve NEGIRA!


Statement on the Loss of USCP Colleague Officer William “Billy” Evans: https://t.co/JMAEbTcbAp pic.twitter.com/DPvkAv5ptO
— U.S. Capitol Police (@CapitolPolice) April 2, 2021

U napadu je ubijen policajac Vilijam Bili Evans, a drugi pripadnik policije je ranjen.

Istraga je sve više fokusirana na Grinovo mentalno zdravlje dok nastoji da utvrdi bilo kakav motiv za napad koji je izveo i u kontaktu je sa njegovom porodicom.

Kurir.rs/Tanjug

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x