PONIŽAVAŠ ME I UNIŠTAVAŠ, A VOLEO SAM TE KAO BOGA! Janjuš glumi jakog, a onda se ispred Maje SLOMI, sve joj je priznao! VIDEO

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš završili su ispod jorgana, gde su obavljali njihov poznati razgovor bez bubica. Sigurno da njegovoj devojci Aleksandri Nikolić neće biti svejedno kada bude saznala za ove scene.

Njih dvoje su sve vreme pričali o njihovom odnosu, verovatno, a Maja je i ranije pokušavala da ga ubedi da on nju i dalje voli. Kako nije moglo da se vidi šta rade, međutim, ispod jorgana bilo je izuzetno napeto, te se sve vreme prekrivač tresao, ostaje nam da saznamo da li se između njih dvoje desio poljubac.

foto: PritnscreenU nekoliko momenata moglo se čuti kako Maja jeca i tuguje dok razgovara sa Janjušem, a potom joj je on okrenuo leđa i tako su zaspali.

Pročitajte još...  Amerikanac ispred bankomata brutalno napadnut sekirom UZNEMIRUJUĆI VIDEO

– Šta možemo da se dogovorimo, Majo, ‘ajde budi iskrena?! Voleo sam te kao Boga, bre! Šta da se dogovorimo više, kada sam iskren, ti mi se podsmevaš, smeješ mi se, uništavaš me, ponižavaš me! – upitao je Janjuš.

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

05:00
SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x