Policija celu noć isključivala drogirane vozače iz saobraćaja

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole.

Policija je sinoć oko 21.30 sati kod uključenja na auto-put Beograd-Šid zaustavila automobil marke “reno laguna” kojim je upravljao dvadesettrogodišnji muškarac. Daljom kontrolom utvrđeno je da je pozitivan na kanabis i da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

Bez vozačke dozvole “renoom” je upravljao i dvadesetdvogodišnji muškarac koga su noćas sat posle ponoći “presretači” zaustavili na auto-putu Beograd-Šid dok je vozio brzinom od 116,4 kilometra na čas i to na mestu gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain i kanabis.

Pročitajte još...  Miloševićev savetnik posle 20 godine otkrio pozadinu napada na Draškovića PRLJAVA IGRA ZAPADA

Iz saobraćaja je noćas oko 2.30 časova isključen i devetnaestogodišnji vozač “fijata” koga su saobraćajni policajci zaustavili u Juhorskoj ulici na Paliluli. On je, takođe, upravljao vozilom bez vozačke dozvole, a daljom kontrolom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kanabisa.

(Kurir.rs)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x