Bivši košarkaš na ivici suza priznao da li može da joj OPROSTI!

Foto: Printscreen7Zadruga

Marko Janjušević Janjuš je ustao za crnim stolom i progovorio o emocijama prema Maji Marinković.

foto: Printscreen7Zadruga

– Priznao si Marku Đedoviću da je strašno kada se sve sazna i kada ne možeš da budeš sa osobom koju voliš? – glasilo je pitanje.

– Znalo se kakva ja osećanja imam prema Maji, je*iga izdešavale su se situacije, i ja ne mogu da pređem preko nekih stvari. Da se to nije desilo, možda bih se ja drugačije ponašao – rekao je Janjuš.

– Pričali smo o odnosu sa njom, i za Mensura i ono što se dešavalo ovde, na to se misli. Nismo ni o čemu drugom pričeli. Neke stvari su se desile, i ja ga razumem, muče ga ta dešavanja, a rekao sam mu da tu saveta nema, treba da izabere opciju – dodao je Đedović.

foto: Printscreen7Zadruga- Ne nogu da se pomirim sa onim što sam ovde doživeo – govorio je košarkaš.

Pročitajte još...  GOŠĆA SCENIRANJA MAJA MARIJANA Otvoreno o događajima koji su obeležili njen život i karijeru

– Ja sam samu sebe prevarila, htela sam na bilo koji način da se sklonim od tog odnosa. Da tražim opravdanje ne mogu, na meni je da mu se izvinim. Ja se kajem zbog svega što sam uradila. Naš odnos jeste bio bolestan, krenule su te svađice, ja sam htela da se skloni, za Čorbu ne mogu da kažem da je iz inata, ali tražila sam razlog – dodala je Maja

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:24
BRENA BAŠ ZNA DA UŽIVA! Pevačica otputovala u Crnu goru, snimila VRHUNSKI pogled iz aviona, pa se NJEMU posebno obratila!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x