MANEKENKA DONIRALA KOSU BOLESNOJ DECI! Amra Dženko se ošišala na kratko i zaplakala od SREĆE! FOTO

Manekenka Amra Džeko danas je po drugi put donirala svoju kosu za obolelu decu.

Amra je pre dve godine prvi put donirala kosu za taj projekt i od tada je podstakla je mnoge devojčice, devojke i žene da učine isto dobro delo.

-Danas je Amra ponovo, po drugi put, odsekla i donirala svoju kosu uz suze radosnice i veliko saosećanje, ali i sa mnogo ljubavi, jer je kosu negovala i gajila dve godine baš za ovaj trenutak. Da dan bude lepši na naša vrata, tokom Amrinog šišanja, pokucala je jedna divna porodica sa dve devojčice koje su donele svoju kosu. 

foto: PritnscreenAmra je pozvala sve dobre ljude da daju svoj doprinos i podrže projekat kako donacijom svoje kose tako i novčanom donacijom, jer je vrlo važno da znamo da su, pored kose, potrebni i drugi resursi kako bi se napravila jedna perika, potreban je repromaterijal, ljudska snaga koja će izraditi tu periku. Potrebno je mnogo sredstava kako bi se projekat održao, a koji je zaslužan za bezbroj najlepših osmeha naših mališana koji dobiju periku. Zajedno možemo sve. Uz podršku možemo napraviti još mnogo perika i donijeti još više oseha na dečija lica -objavilo je Udruženje. 

foto: PritnscreenKurir.rs/I.B. 

Bonus video:

00:14
BIVŠA ŽENA PEĐE BLIZANCA PRIZNALA DA JE OPROSTILA PREVARU Ana Jovanović prvi put odgovorila na pitanje o RAZVODU, evo šta je rekla

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x