Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

POGLEDAJTE ŠOK UŽIVO NA NOVA S Puklo Razgibavanje! Darko isprozivao Antonelu, Ivana i Brankicu, dao otkaz i izašao iz studija!


Voditelj Darko Mitrović jutros je uživo u programu dok je išla njegova emisija “Razgibavanje” Nove S. dao otkaz. Pretpostavlja se da je glavni razlog otkaza stavovi koje je prethodnih dana iznosio o vakcinaciji, od čega se njegova matična kuća ogradila.

Mitrović pre obraćanja pročitao je saopštenje Nova S koje je juče prenela N1 da se ograđuju od njega. On se jutros u emisiji obratio Junajted Mediji, Novoj S i gledaocima i rekao da oni mogu slobodno da rade šta žele da je kao autor i voditelj emisije pokušao da stupi u kontakt sa urednicima i da spreči ovo i da od njih čuje u čemu je bio problem u jučerašnjoj emisiji.

Pročitajte još...  Bekuta, Brena, Alen, Jana, ali i ONI zapravo se zovu drugačije nego što ste mislili! (FOTO)

“Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, dodao je Mitrović i onda uživo prozvao Brankicu Stanković, Jovanu Gligorijević, Antonelu Rihu i Ivana Ivanovića navodeći da su oni urednici:

“Pošto ovu televiziju uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević, Ivan Ivanović i ostali, ja sad dajem otKaz i doviđenja”, rekao je Mitrović posle čega je ustao sa stolice skinuo slušalice i bubicu i izašo iz studija na zaprepašćenje drugog voditelja koji je sve nemo posmatrao.

Podsetimo, Nova S saopštila je juče da se javno ograđuje od izjava koje protiv vakcinacije u emisiji “Mentalno razgibavanje” iznosi voditelj Darko Mitrović.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: Pritnscreen

Antivakser dao otkaz uživo u programu? pic.twitter.com/ChuMr1KccK
— Marko Mudrinic (@markomudrinic) March 31, 2021

Pročitajte još...  Nisam došao u SNS da bih bilo koga menjao, nisam izdao poverenje birača SPAS-a

foto: PritnscreenKurir.rs

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x