SEKA SLOMILA MAJKU JASMINU! Kad je pustila glas, svekrva nije mogla da ZAUSTAVI SUZE! (KURIR TELEVIZIJA)



Emisiju gde se majke i snajke takmiče koja je bolja kuvarica vode pevačica Seka Aleksić i kuvar Radomir Raša Vlačić, a nagrada je 4.300.000 dinara i porodična vikendica. Osim glavne nagrade, tu su nedeljne i dnevne. Dnevna od 10 000 dinara, a nedeljna 100 000 dinara.

Podsetimo, pravila igre su da se svake sedmice takmiči pet porodica, dok svakog dana jedan par snajki i majki ima priliku da u roku od 60 minuta pokaže kulinarsko umeće. Za nabavku imaju dva minuta.

Preostale majke i snajke ocenjuju jela, ali i voditeljski par Seka i Raša, dok muž donosi nagradu od 10.000 dinara i dodatnih tri boda ako pogodi čije je jelo.

Ove nedelje nadmetaće se za glavnu nagradu porodice Đogo/Grcić, Stanković, Lazić, Bastalec i Kovačević.

Majke i snajke koje su ukrstile varjače večeras su snajka Lidija i majka Jasmina Stanković, dok su u ulogama žirija bile:

snajke: Slađana, Monika, Sanela i Ana

majke: Vera, Radmila, Ljubica i Vera

Porodica Stanković dolazi iz Leskovca. Lidija kaže da pre nego što se udala nije znala da kuva, da je sve što zna majka Jasmina naučila. Njih dve se lepo slažu iako sin Milan kaže da njegova majka Lidija malo šefuje. Majka misli da njena snajka sad bolje kuva od nje.

foto: Kurir TelevizijaIZVLAČENJE KOVERTE:

Snajka izvlači kovertu.

Dobijeno jelo: Dimnjena rebarca u sosu od kajmaka sa restovanim krompirom, prilog salata.

Jasmina i Lidija su zadovoljne izborom jela, s obzirom da je Leskovčani poznati po dobrom roštilju.

foto: Kurir TelevizijaPRIKUPLJANJE NAMIRNICA:

Snajka i majka su uspele da prikupe sve potrebne namirnice i tako izbegle kaznene bodove.

KUVANJE:

Žiri snajki se začudio što snajka nožem ljušti krompir umesto ljuštilicom ali se Lidija brzo snašla u kuhinji jer je sve bilo na dohvat ruke. Jasmina je otkrila da se Lidija inače bavi kolačima i da je fenomenalna u svom poslu.

Snajka je rekla da ne može da kuva a da ne sluša Seku. Lidija ne krije svoju opčinjenost Sekinim likom i delom, njene drugarice su čak mislile da će se Lidija onesvestiti kad bude videla voditeljku. Kako bi opravdala snajkino mišljenje, Seka je zapevala i tako digla atmosferu do usijanja. Jasmina, oduševljena voditeljkinim glasom, nije mogla da se suzdrži suze i slomila se pred našim kamerama.

foto: Kurir Televizijafoto: Kurir TelevizijaRaša je podsetio takmičarke da one serviraju šest tanjira, a on sedmi. Taj sedmi tanjir će degustirati sin, kako bi se postigao efekat selekcije.

foto: Kurir Televizija13minuta do kraja: Žiri snajki se zabrinuo da Lidija možda neće stići da napravi kompletno jelo jer Lidija nije na vreme uključila rernu.

3min do kraja: Raša se pridružuje serviranju jela, Lidija i Jasmina su zadovoljne kako je protekla priprema. Iako je snajka imala problem sa rernom, uspela je sve da postigne. Majka je rekla da je imala velliku tremu, da je bila malo zbunjena ali je dala sve od sebe.

DEGUSTACIJA:

ŽIRI SNAJKI:

foto: Kurir TelevizijaSlađana: Salata je nezačinjena i suva a krompir prezačinjen, meso OK ocena 8

Monika: Slažem se sa Slađanom, previše ima aleve paprike, salata nema sirćeta, sos je trebala da napravi ocena 8

Sanela: Takođe krompir prezačinjen, meso je OK ocena 9

Ana: Meso mi se svidelo, salata bi trebala da bude malo kiselija ocena 9

KONAČNA OCENA 8

ŽIRI MAJKI: 

foto: Kurir TelevizijaVera: Jelo je bilo ukuso, meso možda malo slanje, krompir nije bio restovan nego pečen ocena 8

Radmila: Slažem se sa Verom, ukusno je jako ali nije onako kao što je trebalo da bude. Kajmak je samo stavljen preko ocena 8

Ljubica: Isto mišljenje imam, meso je malo slanije, salata je dobra ocena 8

Vera: Slažem se sa ostalim majkama, nemam šta drugo da dodam ocena 8

KONAČNA OCENA 8

MILAN: 

Milan je rekao da mu se više dopalo jelo sa njegove desne strane. Misli da je bolje jelo pripremila njegova supruga. Pred njim je bio pravi izazov, s obzirom da su Lidijina i Jasminina kulinarska umeća jako slična. Milan je pogodio i time osvojio 3 dodatna boda i 10 000 dinara. Kaže da je prepoznao Lidijino jelo po tome što ona stavlja više začina, dok se majka drži školskog načina kuvanja.

foto: Kurir TelevizijaRaša je podsetio da prevare i dogovori takičara u emisiji Majke i Snajke nisu dobrodošli. Produkcija će sankcionisati dogovore kada budu 100% sigurni da učesnici varaju.

foto: Kurir TelevizijaPorodica Stanković je osvojila neverovatnih 19 poena. Lidija je svojim kulinarskim umećem pokazala da je „učenik prestigao svog učitelja“.

Kako će se snaći porodica Lazić, i da li će uspeti da prestignu ovaj rezultat pogledajte u sutrašnjoj, osmoj epizodi Majki i Snajki!

Gledajte „Majke&Snajke“ svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:33
Seka i Raša o pokretanju biznisa

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare