NATAŠA RADAN PRIZNALA KRIVICU, ALI SE NIJE IZVINILA! Sasula Jovani sve u lice, pa otkrila EMOCIJE prema Kariću! Misica ZAPLAKALA!

Foto: Printscreen/Zadruga

Suđenje se privodilo kraju, pa je pre Jovanine završne reči, Nataša Radan imala komentar.

– Smatram da je Jovana njihova žrtva – ubacila se Miljana.

– Ja sam pogrešiila što sam pisala to, ne volim je, ne podnosim je, odvratna je. Nemam veze sa bilo čijim odnosom ovde. Kriva sam, ali ne želim da imam ništa sa njim, niti ću imati – rekla je Nataša.

– Niko mene ne može da rastavi, ali mi je drago da nijednom od vas nisam ništa uradila lično, zato ću i dalje nastaviti da se borim ovde. Pokušau malo da se smirim, jer zdravstveno nisam dobro. Stefan u svom izlaganju kaže da ja njega pravim tako kako jeste, ali to nije tačno. Mića nema veze sa našom vezom, pa i to vam je glupa priča. Mislim da se Ermina nije iskreno izvinila, a ovu devojku neću da komentarišem. Hvala svima koji su objektivno posmatrali ovo. Mi ćemo se krviti jer smo slični, a ovako njemu činite magareću uslugu – rekla je Jovana.

– Mene Stefan ne interesuje, jesam pogrešila, ali neću da se izvinim. Pričate ovde na prost način o Stefanu, a nisam se je*ala sa njim, on je moj drug – rekla je Nataša.

– Apsolutno su po svima vama, a i po meni krive, a sutra će, što se tiče kazne, ići da peru toalet, jer neće niko drugi – rekla je Sandra.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:10
SESTRE RODIĆ U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU! Skockale se, a trudna Bojana DOMINIRA: Dubok šlic i GOLA RAMENA! Grmi kako IZGLEDA!

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x