Taj auto mi je kupio bivši muž Darko Lazić!

Foto: Printscreen Instagram

Ana Sević dobila je poziv od policije kako bi razjansila zbog čega se na automobilu “mercedes CLK”, koji se vodi na nju, nalaze tablice od drugog automobila, tačnije “juga”, saznaje Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare još u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli proverili “mercedes”, koji je bio parkiran na ulici. Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su proverom tablica utvrdili da one ne pripadaju tom autu.

foto: Printscreen/Instagram- “Mercedes” je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog “mercedesa” Ana Sević – objašnjava naš izvor i dodaje da je ona zbog toga pozvana u policiju.

Pročitajte još...  Sprema, čisti, čak i kuva, a zbog jedne stvari se često RASPLAČE

Sevićeva je pre nekoliko dana došla u stanicu i objasnila da je taj automobil prodala pre nekoliko godina.

– Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čoveka, koji je kupio auto od mene, znam kao “Nikola Crni”. Ništa više o njemu ne znam – rekla je pevačica u policiji.

Nakon toga, poziv od polciije je dobio i Darko Lazić, pevač i Anin bivši muž.

– On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio “mercedesa” u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kome je auto prodat – dodaje sagovornik upoznat sa slučajem.

Pročitajte još...  Ovako sam bila RUŽNA! Evo kakva je zapravo bila pre OPERACIJA

Naš izvor dodaje da je o ovom slučaju obavešten i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koja se izjasnila da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog dela.

foto: Damir Dervišagić(Kurir.rs) foto: Damir Dervišagić, printskrin Instagram

Bonus video

00:23
NATAŠA BEKVALAC OBJAVILA VIDEO SA I BEZ ŠMINKE! Pevačica pokazala pravo lice, evo kolika je RAZLIKA!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via