Egipat, Dubai, Kipar, Turska, Crna Gora

Za najlepše prolećne praznike mi smo definitivno na moru. Uskrs I 1. maj u pravoj letnjoj atmosferi – Egipat, Dubai, Kipar, Antalija, Crna Gora.

Proleće je savršen period za putovanja bilo kuda. Za sve one koji žele da se otisnu negde daleko, i najbolje iskoriste uskršnje i prvomajske praznike, agencija “Travelland” je spremila raznovrsnu ponudu zanimljivih destinacija.

Lord Bajron je jednom napisao: „U trenutku postanka planete, najlepše spajanje zemlje i mora dogodilo se na Crnogorskoj obali…”. Priključi se 29.4. autobuskoj turi Budva-Kotor-Cetinje-Ostrog po ceni od 89 evra za 5 dana. Smeštaj je u Budvi u sirem centru grada, u blizini svih kulturnoistorijskih znamenitosti. Za avionski aranžman sa smeštajem u Budvi ili Herceg Novom, paket od 4 dana vas može koštati od 429 evra (polasci 30.4. i 1.5.). Treba skrenuti pažnju da su u pitanju hoteli visoke kategorije: Hotel Lazure and Marina 5*, Falkensteiner Hotel Montenegro 4*.

HURGADA je u ponudi agencije već duže vreme, tako da se ne preskaču ni polasci za praznike I to ČARTER LETOM: 27.4. / 9 noći od 505 €; 30.4. / 5 noći od 450 €; 1.5. / 7 noći od 510 €. Neki od hotel koju su na raspolaganju sa obaveznom all inclusive uslugom su: Minamark 4*, Sea Gull 4*, Sunny Days 4*, Long Beach 4*, Caribbean World Soma Bay 5*, Swiss Inn 5*, Marriott 5*…

foto: PromoJoš jedan hotel koji zaslužuje posebnu pažnju je Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5* koji se nalazi na samom severu arabijskog poluostrva – na oko 22km od aerodroma u Dubaiju. Ovaj luksuzan rizort smešten je na samo obali uz sopstvenu belu peščanu plažu.. Gostima je na raspolaganju privatna plaža duga oko 1,5km. Kupanje u moru za Uskrs i 1. Maj je neizbežno! Sobe su rasprostranjene po vilama, imaju luksuzne krevete, prozore od poda do plafona, klimatizovane su sa sopstvenim kupatilom (kada), fenom, LCD TV-om i mini barom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansionom (doručak i večera na bazi samoposluživanja). Cena aranžmana za Dubai od 5 do 10 dana sa polascima od 23.4. se kreće od 579 evra po osobi.

Kad kažemo morska destinacija mislimo i na KIPAR – prelepa ostrvska zemlja i najistočnije ostrvo u Sredozemnom moru. Polasci su rezervisani u periodu od 24. aprila do 3. maja, smeštaj u hotelima sa 5*, boravak 8 dana, a cena od 649 evra.

foto: PromoTURSKA = Hoteli 5*

Prvi put na turističkom tržištu, agencija “Travelland” je organizovala jedan vrlo zanimljiv paket za prolećne praznike – Antalija (5 noći) u kombinaciji sa Istanbulom (2 noći), po ceni od 739 evra. U cenu je uračunat avio prevoz, aerodromske takse, transferi, asistencija lokalnih vodiča u Antaliji i Istanbulu, i smeštaj u odabranim hotelima visoke kategorizacije (5 zvezdica): Lancora beach 4*, Barut Kemer Resort 5*, Rixos Premium Tekirova 5*, Maxx Royal Kemer Resort 5* (Kemer) + Crowne Plaza Istanbul Old City 5* (Istanbul).

Polazak je zakazan za 29. april.

Ukoliko ste ljubitelji isključivo Istanbula, onda je za vas paket od 6 dana (autobuskim prevozom po ceni od 89 evra) ili paket od 4 ili 5 dana (avionskim prevozom od 369 evra). Svi hoteli u Istanbulu imaju oznaku 5*. Uz Istanbul vezuje je si prepoznatljivo mesto stotine šarenih balona – KAPADOKIJA. I ovaj aranžma je u ponudi za uskršnje i prvomajske praznike (5 dana od 659 evra).

Nije more, ali je lepo kao na moru!

Ne zaboravimo jedno manje i bliže mesto u našem okruženju. Makedonija je izrodila grad božanske svetlosti – OHRID i Ohridsko jezero koje zaista ostavlja utisak kao da ste na nekom najlepšem moru. Od 29.4. boravak od 5 dana, autobuskim prevozom košta 89 evra.

foto: PromoZaključak je da svakako možete negde otputovati tokom proleća iako trenutna situacija ne govori u prilog tome.

Raspitajte se o svim aranžmanima i rezervacijama na adresi Dobračina 43 u Beogradu ili pozovite agenciju “Travelland” svakog radnog dana od 9-20h, subotom do 16h.

www.travelland.rs

Promo tekst

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x