Velja Nevolja nije ubio Vladimira Cvijana, on je tada bio u kućnom prtvoru

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da više od godinu dana zna ko je iz struktura vlasti pratio njegovog brata, sina i oca.”Umirem od smeha na gluposti o uceni, da ja ćutim zbog ucene, u pitanju je moja slabost jer ne mogu da zaboravim ljudima dobro koje su uradili” rekao je Vučić.

On je rekao da su se pojavile tvrdnje da je Vladimira Cvijana ubio Veljko Belivuk i da je bio prisutan Danilo Vučić i dodao da “svi znaju da Cvijana niko nije ubio” a da je “Velja Nevolja baš tada bio u kućnom pritvoru”.

Kaže da su ga optuživali što nije objavio ništa o Cvijanovoj smrti.

“Nisam mu ni otac, ni žena, niti je državni funkcioner, otišao je od nas pre četiri godine, zašto bih ja objavio, ćutao sam, pustio porodicu” rekao je on.

foto: screenshotVučić je rekao da “oni ne znaju više šta da izmisle kako bi prikrili Mauricijus”.

Predsednik je na televiziji Hepi rekao da nema nikakvih iluzija i da je svestan da će se čim ne bude više na vlasti o njemu govoriti sve najgore.

“Od prvog dana dolaska na vlast, spreman sam da sutra ne budem na vlasti i znam tačno kako će da bude, svi će naći razlog da kažu kako su mi govorili šta su bile greške, ali to je prirodan proces, dosadite ljudima,” rekao je Vučić na televiziji Hepi.

On je dodao da poznaje ljude iz medija i biznismene koji su bili bliski Miloševiću pa Đinđiću, i da on nema ilizija da će biti drugačije, ali da njega zanima samo “sud istorije”.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x